• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το ντεμπούτο της Ioda και του Petrucci στην Jerez
Η μόνη με πλαίσιο χωροδικτύωμα!
Νέα 22/02/2012 - 11:49

Προχτες, στις ιδιωτικές δοκιμές της Ισπανικής πίστας, είχαμε ένα διπλό ντεμπούτο: ο Danilo Petrucci έτρεξε για πρώτη φορά σαν αναβάτης της μεγάλης κατηγορίας, ενώ το πλαίσιο της Ioda έκανε επίσης την πρώτη του – δυναμική – εμφάνιση στις πίστες. Η Ιταλική CRT μοτοσυκλέτα είναι μοναδική, διότι είναι η μόνη που χρησιμοποιεί πλαίσιο χωροδικτύωμα για να στεγάσει τον 1000cc Aprilia V4 κινητήρα. 

 

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, καθώς την συγκεκριμένη λύση που υιοθετεί η Ioda, είχε απορρίψει η Ducati το 2008 με την αιτιολογία ότι δεν ήταν δυνατόν να φορτιστούν σωστά τα σκληρά ελαστικά της Bridgestone.

 

Μιλώντας για τα αρχικά δείγματα γραφής της νέας μοτοσυκλέτας, ο Sacchi είπε:

 

«Τα φέρινγκ και το κάθισμα δεν έχουν ακόμα τελειοποιηθεί, όπως επίσης και το ντεπόζιτο βενζίνης, το οποίο χρειάστηκε ολική ανακατασκευή για να υποστηρίξει τα 24 λίτρα καυσίμου που έχουμε στην διάθεσή μας. Ωστόσο, όλα αυτά τα μέρη θα αναβαθμιστούν σύντομα, ίσως και μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα».

 

Τώρα, προτεραιότητα έχει η συγκέντρωση πληροφοριών για αυτήν την αρχική έκδοση της μοτοσυκλέτας, ώστε να μας βοηθήσει να προγραμματίσουμε τις εργασίες μας για τους επόμενους μήνες.

 

«Έπρεπε να κάνουμε την αρχή από κάπου. Μετά το συγκεκριμένο τεστ, θα έχουμε πετύχει το πρώτο βήμα στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας και θα δούμε αν θα χρειαστούν κάποιες επιπλέον αλλαγές. Αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, η τελική έκδοση θα είναι έτοιμη προς το τέλος Μαρτίου, για να την δοκιμάσουμε στην Jerez».

 

Ο Petrucci είχε επίσης στην διάθεσή του μια RSV4 (SBK version), πράγμα που επέτρεψε τόσο στον ίδιο όσο και στην ομάδα του να κάνουν μερικές χρήσιμες συγκρίσεις. Το πρωί έκανε δοκιμές στην Superbike, ενώ το απόγευμα που ανέβηκε στην CRT μοτοσυκλέτα, κατάφερε να πάει γρηγορότερα κατά ένα δευτερόλεπτο. Πρέπει να σημειώσουμε επίσης, ότι ούτε ο κινητήρας της CRT είναι ο οριστικός, καθώς στο τέλος Φεβρουαρίου είναι προγραμματισμένες οι δυναμομετρήσεις.

 

Η επίσημη παρουσίαση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 10 Μαρτίου.   

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Δεν είναι 100% σίγουρο το Κατάρ!

« Προηγούμενο άρθρο

Zarco & Granado μετά τις δοκιμές στην Jerez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA