• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco & Granado μετά τις δοκιμές στην Jerez
Ικανοποιημένοι οι νεαροί αναβάτες της JIR
Νέα 22/02/2012 - 11:47

O Johann Zarco και ο Eric Granado, πέρασαν ένα μεγάλο διάστημα της πρώτης ημέρας στην Ισπανική πίστα, κάνοντας κάποιες βασικές ρυθμίσεις στις μοτοσυκλέτες τους. Στην συνέχεια, την δεύτερη ημέρα των τεστ έδωσαν βάρος στην βελτίωση του οδηγικού τους στυλ, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις δυνατότητες των Moto2 μοτοσυκλετών τους. Το αποτέλεσμα όλων αυτών, επιβεβαιώθηκε την τρίτη ημέρα των δοκιμών, όταν οι δύο αναβάτες της JIR έκαναν πράξη την θεωρία των δυο προηγουμένων ημερών.

 

JohannZarco: «Μετά το πρώτο τεστ στην Βαλένθια, είχα ανησυχήσει λίγο διότι δεν κατάφερα να βελτιώσω τους χρόνους μου. Στην Jerez κοιτάξαμε τις πληροφορίες από την τηλεμετρία και έδωσα περισσότερη έμφαση στο οδηγικό μου στυλ. Με αυτές τις πληροφορίες, αλλά και με την συμπαράσταση των άλλων αναβατών στην πίστα, συνειδητοποίησα ότι για να είμαι γρήγορος στην Moto2 πρέπει να αποβάλω εντελώς την νοοτροπία των 125cc. Σιγά-σιγά, προσάρμοσα την οδήγησή μου κάνοντας μικρές αλλαγές, οι οποίες στο τέλος με έκαναν να νιώσω καλύτερα πάνω στην μοτοσυκλέτα, να διασκεδάσω περισσότερο και να αυτοματοποιήσω τις απαραίτητες αντιδράσεις ώστε να είμαι πιο γρήγορος»

 

Eric Granado: «Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτές τις τρεις ημέρες δοκιμών, ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να οδηγήσω την μοτοσυκλέτα κατ’ αυτόν τον τρόπο! Την τελευταία ημέρα άρχισα να συνειδητοποιώ πώς να κάνω το πίσω μέρος να γλιστρά και να μπαίνω στην στροφή σωστά, χρησιμοποιώντας τον συμπλέκτη και κόβοντας ταχύτητα. Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω πάνω στο στυλ μου και γι’ αυτό δεν με ενδιέφεραν οι χρόνοι, διότι πρωτίστως πρέπει να κατανοήσω τον τρόπο που αντιδρά η MotoBI μου. Επίσης, είναι η πρώτη μου φορά με τετράχρονη μοτοσυκλέτα και οι συμβουλές της ομάδας μου ήταν πράγματι πολύ χρήσιμες, βοηθώντας με να κάνω ένα θετικό βήμα μπροστά. Για την ώρα, τα πάντα μου φαίνονται σαν όνειρο!»

 

Επόμενο άρθρο »

Το ντεμπούτο της Ioda και του Petrucci στην Jerez

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: «Όλοι μας ξεκινάμε από το μηδέν»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA