• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα χρώματα για την Crescent Suzuki
Και νέος χορηγός της ομάδας, η Fixi
Νέα 08/02/2012 - 22:30

H Crescent Suzuki αποκάλυψε τα νέα χρώματα της 2012 GSX-R1000s, την οποία θα οδηγούν ο John Hopkins και ο Leon Camier στο φετινό Πρωτάθλημα Superbike.

 

Η ομάδα αποκάλυψε επίσης, ότι η εταιρεία Fixi (Λύσεις Ξένου Συναλλάγματος) θα είναι ο νέος χορηγός, το όνομα της οποίας θα αναφέρεται στον τίτλο της ομάδας. 


Έτσι, η ομάδα που εδρεύει στο Dorset, θα τρέχει με το όνομα: Crescent Fixi Suzuki.

 

 

Paul Denning (Διευθυντής ομάδας): «Η ομάδα έκανε φανταστική δουλειά στο να ετοιμάσει την νέα GSX-Rs για αυτό το επίπεδο ανταγωνισμού. Η προσοχή στην λεπτομέρεια είναι άπταιστη και νομίζω ότι αυτή θα είναι η πιο εξελιγμένη GSX-R που θα βρεθεί - ποτέ - σε πίστα! Η σκληρή δουλειά του Yoshimura και η επαγγελματική του συμπεριφορά στην εξέλιξη του κινητήρα, μας επέτρεψαν να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι για το Phillip Island. Ο John και ο Leon είναι έτοιμοι, η ομάδα έχει κίνητρο και θα τα δώσουμε όλα για να αγωνιστούμε στο ανώτερο δυνατό επίπεδο που μπορούμε!»

 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Richard Wynn και τους υπόλοιπους προϊσταμένους της Fixi, για την συνεχόμενη και πλατιά τους υποστήριξη. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον Ronald Kabella και την ομάδα στο Motorex, καθώς και όλους τους συνεργάτες μας, για την αφοσίωσή τους στην νέα περιπέτεια της Crescent Fixi Suzuki στο Πρωτάθλημα Superbike. Τέλος, ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μας στην Sign Language για την αψεγάδιαστη και έγκαιρη ολοκλήρωση των νέων χρωμάτων της ομάδας μας».

 

Richard Wynn (Πρόεδρος Fixi): «H Fixi παρέχει υπερσύγχρονες υπηρεσίες Ξένου Συναλλάγματος σε θεσμικές και επαγγελματικές αγορές και η Crescent δεν μας είναι καθόλου άγνωστη, μιας και τους είχαμε υποστηρίξει στο Βρετανικό Πρωτάθλημα Superbike πέρυσι. Το να διαφημίζεται σε παγκόσμια κλίμακα το όνομά μας, αποτελεί ένα εξαιρετικό timing για εμάς – έχουμε γραφεία στο Λονδίνο, στο Σικάγο και προσφάτως στην Σιγκαπούρη και – μέσω της πρωτοποριακής τεχνολογίας μας – είμαστε σε θέση να στηρίξουμε πελάτες και συνεργασίες στα μεγαλύτερα οικονομικά κέντρα του πλανήτη».

 

Επόμενο άρθρο »

Leon Haslam και Arai 25 χρόνια μαζί!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2-Moto3: Παγωνιά την 1η ημέρα δοκιμών

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα