• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Leon Haslam και Arai 25 χρόνια μαζί!
Ο Άγγλος το γιορτάζει με ένα ολοκαίνουργιο κράνος
Νέα 08/02/2012 - 22:31

Στον πρώτο γύρο Πρωταθλήματος Superbike, το οποίο θα λάβει χώρα στο Phillip Island της Αυστραλίας, ο αναβάτης της BMW Motorrad – Leon Haslam– θα κάνει το ντεμπούτο του με ένα καινούργιο κράνος Arai, σχεδιασμένο από την Drudi Performance.   


Το συγκεκριμένο κράνος θα φέρει ένα αποκλειστικό logo το οποίο θα γράφει: «25 χρόνια». Τα 25 χρόνια που αναφέρονται, είναι τα χρόνια συνεργασίας του Άγγλου με την Arai, την νούμερο ένα εταιρεία στον κόσμο στην κατασκευή κρανών. Καθόλου άσχημα, αν λάβουμε υπόψη μας ότι ο Haslam είναι μόλις 28 χρονών!

 

«Μου αρέσει πολύ το νέο σχέδιο και πάντοτε είναι ευχάριστο να ξεκινάς το Πρωτάθλημα έχοντας κάτι καινούργιο», δήλωσε ο Haslam. «Αυτό είναι το αρχικό design (εκτός παραγωγής) και θα δουλέψω μαζί με τους ανθρώπους της Arai στην Ολλανδία και την Ιαπωνία, για να το οριστικοποιήσουμε».

 

«Είμαι επίσης πολύ υπερήφανος που έχω περάσει τόσο μεγάλο διάστημα με την Arai, το 2012 θα είναι ο 25ος χρόνος μου μαζί τους! Προσέχουν το κεφάλι μου για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και τα προϊόντα τους είναι απλώς τα καλύτερα», πρόσθεσε ο Άγγλος.

 

Επόμενο άρθρο »

Αποτελέσματα Moto3 Valencia 1η μέρα

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα χρώματα για την Crescent Suzuki

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα