• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2-Moto3: Παγωνιά την 1η ημέρα δοκιμών
Δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ομάδων
Νέα 08/02/2012 - 19:17

Πολύ κρύο στην Βαλένθια την πρώτη ημέρα των δοκιμών για τις ομάδες Moto2 και Moto3. Κανείς από τους αναβάτες δεν βγήκε στην πίστα πριν τις 11:00 το πρωί εξαιτίας της χαμηλής θερμοκρασίας.

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι λίγο πριν τις 10:00 το θερμόμετρο έδειχνε λίγο πάνω από το μηδέν, για να φτάσει στους 10ο C περίπου μιάμιση ώρα αργότερα.

 

Ο Claudio Corti (Italtrans) ήταν ο πρώτος που βγήκε στην πίστα, λίγο μετά τις 11:00, ακολουθούμενος από τον Scott Redding (Marc VDS) ο οποίος έκανε την εμφάνισή του στις 11:30.

 

Αμέσως μόλις η θερμοκρασία το επέτρεψε, πολλοί από τους αναβάτες ξεκίνησαν τους γύρους αλλά με μεγάλη προσοχή και χωρίς να δίνουν σημασία στους χρόνους.

 

Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες οδήγησαν σε πτώσεις τους Alex De Angelis, Xavier Simeon, Max Neukirchner, Alex Marquez (ο μικρότερος αδερφός του Marc) και τον Nakagami, ευτυχώς χωρίς συνέπειες για κανέναν από τους αναβάτες. 

 

Ο δικός μας, Θανάσης - Arthur - Σίσσης, ολοκλήρωσε την πρώτη ημέρα των δοκιμών χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και χωρίς - ευτυχώς - να σημειώσει κάποια πτώση.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Νέα χρώματα για την Crescent Suzuki

« Προηγούμενο άρθρο

Spies: Κλειδί η σταθερότητα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα