• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Hayden για την Ducati και τον Rossi!
«Είναι τιμή μου που συναγωνίζομαι τον Rossi»
Νέα 08/08/2011 - 10:44

Η Ducati χαρακτηρίζεται από πολλούς σαν η Ferrari της μοτοσυκλέτας και ο Αμερικανός οδηγός της εργοστασιακής ομάδας του Ιταλικού εργοστασίου δίνει τη δίκη του άποψη για τo γεγονός ότι αγωνίζεται με μια τέτοια ομάδα. 

«Η Ferrari και η Ducati έχουν μια μορφή Ιταλικής κυριαρχίας και είναι μια πολύ μοναδική μοτοσυκλέτα, μια special μοτοσυκλέτα με πολύ ιστορία. Δεν παράγουν εκατοντάδες χιλιάδες μοτοσυκλέτες. Είναι μια μικρή – μικρή εταιρία που δίνει τα πάντα για τις μοτοσυκλέτες της και παράγει μόνο μοτοσυκλέτες δρόμου και έχω μάθει πολλά από αυτό. Η ομάδα είναι φανταστική. Εννοώ ότι αγαπούν τις μοτοσυκλέτες και αγαπούν την ομάδα τους και όταν είσαι στην Ιταλία το αισθάνεσαι αυτό. Όλοι, από τους ανθρώπους στο μανάβικο μέχρι τους υπάλληλους στο βενζινάδικο, όλοι σε υποστηρίζουν. Φέτος δεν είναι μια εύκολη χρονιά για μας, αλλά ξέρουμε ότι η μοτοσυκλέτα μας είναι καλή και κάποιες φορές λίγο «κοφτερή», λίγο να βγεις από την ιδανική γραμμή και χάνεις πολύ χρόνο, αλλά όταν είσαι στην ιδανική γραμμή ξέρεις ότι είναι το απόλυτο όπλο. Ελπίζω ότι όταν πάμε στην Ινδιανάπολη, στο Grand Prix κοντά στο σπίτι μου, θα έχουμε βρει κάποιες λύσεις. Μετά τον αγώνα στην Τσεχία έχουμε μια μέρα δοκιμών, που θα είναι πολύ σημαντική για μας, ελπίζοντας να βρούμε κάτι που θα μας δώσει ώθηση για την Indy», είπε ο Nicky και συμπλήρωσε αναφερόμενος στον ομόσταυλό του Valentino Rossi:

«Νομίζω ότι έχουμε μια καλή ομάδα. Είμαστε προς το παρόν η μόνη ομάδα με δύο Παγκόσμιους Πρωταθλητές, έτσι αυτό είναι μοναδικό από μόνο του. Εγώ και αυτός, προφανώς θέλουμε να κερδίσει ο ένας τον άλλο, τώρα είναι 16 βαθμούς μπροστά μου και θα είναι μεγάλη τιμή για μένα, αν καταφέρω να τον κερδίσω. Έχει κερδίσει 9 Τίτλους και είναι αυτός που βάζει τον πήχη την τελευταία δεκαετία. Είναι μια διαφορετική πρόκληση για μας, γιατί το να έχουμε ένα Ιταλό Παγκόσμιο Πρωταθλητή στην ομάδα φέρνει πολλές προσδοκίες και πολύ πίεση, αλλά οι άνθρωποι βρίσκονται εκεί πίσω μας και βέβαια θέλουν τα αποτελέσματα και θέλουν να κερδίζουμε, κάτι που δεν κάνουμε προς το παρόν, γεγονός που κάνει την υπόθεση δύσκολη. Έχω μάθει πολλά από εκείνον και αυτό γίνεται και στην αντίθετη φορά. Η μοτοσυκλέτα είναι καινούργια για εκείνον και δεν «ντρέπεται» να κάνει ερωτήσεις και να θέλει να μάθει το γιατί και πιστεύω ότι μέχρι τώρα τα αποτελέσματα δεν έχουν έλθει, αλλά νομίζω ότι του χρόνου θα αποδώσει αυτό που κάνουμε, όταν θα έχουμε τους νέους κανονισμούς για τα χιλιάρια. Πιστεύω ότι με δύο δυνατούς ομόσταυλους που πιέζουν στην ίδια κατεύθυνση θα είναι καλύτερα από δύο τύπους που θέλουν να πάνε σε διαφορετικές κατευθύνσεις».

 

Επόμενο άρθρο »

Διπλή επίθεση από την Suzuki στο Brno

« Προηγούμενο άρθρο

Schwantz: O Stoner μπορεί να σπάσει το ρεκόρ του Doohan!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA