• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Διπλή επίθεση από την Suzuki στο Brno
Hopkins & Bautista θα προσπαθήσουν για ένα καλό αποτέλεσμα
Νέα 09/08/2011 - 21:23

Η Rizla Suzuki επιστρέφοντας στη δράση μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα του MotoGP, στην πίστα του Brno, θα παρουσιάσει μια διπλή επίθεση, αφού δίπλα στον Álvaro Bautista, ως έκτακτη συμμετοχή θα βρίσκεται ο John Hopkins, που ήδη είχε αντικαταστήσει τον τραυματία Ισπανό στις αρχές της χρονιάς στην Jerez. 

O Bautista στους τελευταίους αγώνες δείχνει ότι μπορεί να μπει στην εξάδα και μάλιστα στο Sachsenring ήταν 7ος μετά από έναν καλό αγώνα. Ο Bautista έχει αποκτήσει σιγουριά με την μοτοσυκλέτα του και είναι στο 100% της φυσικής του κατάστασης, μετά το σοβαρό τραυματισμό του στις δοκιμές του πρώτου αγώνα στο Κατάρ.

Ο Hopkins από τη μεριά του είναι γεμάτος σιγουριά ότι θα τα πάει καλύτερα από ότι στην Jerez και μάλιστα έρχεται από τρεις συνεχόμενους αγώνες, προχθές στο Βρετανικό Πρωτάθλημα «British Superbikes», όπου τρέχει με την Samsung Crescent Racing team και την περασμένη εβδομάδα από τον Αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος «World Superbike», όπου μάλιστα πήρε την pole position! Μάλιστα ο Hopkins στο Brno, με την Rizla Suzuki το 2007 έγραψε το καλύτερο αποτέλεσμα της καριέρας του με την 2η θέση στο βάθρο.

 

Ο Álvaro Bautista δήλωσε για τον 11ο Αγώνα του Πρωταθλήματος:

«Χαλάρωσα μετά τον τελευταίο αγώνα με μερικές μέρες στην παραλία και τώρα γυμνάζομαι σκληρά προσβλέποντας στο Brno. Οι δύο τελευταίοι αγώνες ήταν θετικοί γενικά και είμαστε στην καλύτερη κατάσταση από τότε που τρέχω στο MotoGP. Πρέπει να συνεχίσουμε με την πρόοδο που κάναμε τελευταία και τα αποτελέσματα θα αρχίσουν να έρχονται. Είμαι στο 100% και θα πιέζουμε από την πρώτη στιγμή. Ελπίζω ότι ο John θα έχει ένα ωραίο Σαββατοκύριακο και θα το ευχαριστηθεί. Είναι καλό να τον έχουμε εκεί γιατί θα μας δώσει μια ευκαιρία να πιέσει ο ένας τον άλλο. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να δουλέψουμε μαζί για να βρούμε μια καλή ρύθμιση για την GSV-R και είναι ωραίο να έχω και πάλι έναν ομόσταυλο. Θα τα δώσω όλα!»

 

Από την μεριά του ο Αγγλο-Αμερικανός John Hopkins είπε:

«Είναι ο 3ος μου αγώνας σε τρεις εβδομάδες και πραγματικά προσβλέπω σε αυτόν. Είναι πρόκληση να τρέχω σε τρία διαφορετικά πρωταθλήματα, αλλά είμαι ενθουσιασμένος με το ότι θα είμαι ανάμεσα στα «μεγάλα» παιδιά του MotoGP. Όταν οδήγησα στην Jerez δεν είχα αγωνιστική εμπειρία μέσα στο 2011 και ο καρπός μου δεν δούλευε σωστά, μετά την εγχείρησή μου. Τώρα έχω αποκτήσει εμπιστοσύνη και οδηγώ καλύτερα από ποτέ. Είμαι αναμμένος με τον αγώνα στο Brno γιατί είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες και ελπίζω να τα πάω καλά. Δεν έχω αυταπάτες ότι θα είναι εύκολα, γιατί οι άλλοι οδηγοί αγωνίζονται με μοτοσυκλέτες MotoGP όλη τη σεζόν και εγώ θέλω κάποιο χρόνο για να ξαναβρώ την ταχύτητά μου με την μοτοσυκλέτα και τα λάστιχα, αλλά θα τα δώσω όλα και πρέπει να προσπαθήσω για ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα».

 

Επόμενο άρθρο »

O Stoner δυνατότερος στα φρένα, από όλους!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Hayden για την Ducati και τον Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA