• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Schwantz: O Stoner μπορεί να σπάσει το ρεκόρ του Doohan!
Ο Τεξανός μίλησε για την «μάχη» των Αυστραλιανών ρεκόρ
Νέα 08/08/2011 - 09:49

Ο Kevin Schwantz τα προηγούμενα χρόνια ήταν ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στον Casey Stoner, ιδιαίτερα όταν το 2009 ο Αυστραλός αποφάσισε να μην τρέξει σε μερικούς αγώνες, λόγω του προβλήματός του με την λακτόζη. 

Όμως τώρα ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 1993 μίλησε θετικά για τον Stoner, μετά την κυριαρχία του στην Laguna Seca και σχολίασε το γεγονός ότι ο 25χρονος έχει όλα τα προσόντα για να ξεπεράσει το ρεκόρ νικών του θρυλικού Mick Doohan.

 

Ο οδηγός της Repsol Honda έχει πάρει φέτος 5 νίκες στους 10 πρώτους Αγώνες και έτσι έχει μαζί με τις 23 που πέτυχε με την Ducati από το 2007 – 2010, συνολικά 28 νίκες. Έτσι ο Schwantz είπε ότι άνετα μπορεί να ξεπεράσει τις 54 νίκες του Doohan!, που κυριάρχησε στα MotoGP από το 1994 – 1998, με 5 Παγκόσμια Πρωταθλήματα στη σειρά!!

Ο Schwantz είχε πάρει το Πρωτάθλημα το 1993 στα 500cc με την Suzuki και το 1995 τελικά αποσύρθηκε από την ενεργό δράση. Μιλώντας στην Βρετανική MCN είπε:

«Είναι όπως στο πρώτο Πρωτάθλημα του Mick, η Honda έπαιρνε κυρίαρχη θέση και ήταν δυνατή σε βάθος. Ο Casey έιναι νέος, έτσι μπορεί να σπάσει το συνολικό ρεκόρ νικών του Mick, αν δεν τραυματιστεί. Όπως έδειξε ο Casey φέτος μπορεί να σημειώνει νίκες πολύ γρήγορα και έχει τον χρόνο με το μέρος του. Για τον Mick θα είναι το χειρότερό του αν ένας άλλος Αυστραλός σπάσει το ρεκόρ του. Ο Casey είναι μόλις 25 χρόνων και εγώ κέρδισα την πρώτη μου νίκη το 1988 όταν ήμουν 24. Και Casey έχει ήδη 28 νίκες στα 25 του!»

 

Για να δούμε λοιπόν αν ο συνήθως σωστός στις προβλέψεις του Kevin θα δικαιωθεί; Και μια πρώτη ένδειξη θα είναι μερικές ακόμη νίκες στους 8 Αγώνες που απομένουν φέτος και βέβαια η κατάκτηση του 2ου Τίτλου του.

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Hayden για την Ducati και τον Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

O Gary Nixon έφυγε

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA