• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Moto2 ΕΔ2
Ταχύτερος ο Lopez, ο Vietti παραμένει στην κορυφή των συνδυασμένων
Νέα 02/09/2022 - 17:41

Χάρη στο 1:36.573 του στις ΕΔ1, ο Celestino Vietti βρίσκεται στην κορυφή των συνδυασμένων φύλλων χρόνου της Παρασκευής για την Moto2 στο Gran Premio Gryfyn di San Marino e della Riviera di Rimini, παρά την πτώση του προς το τέλος. Ο Alonso Lopez βρίσκεται μόλις 0,024 δευτερόλεπτα μακριά από τον χρόνο του Vietti και ήταν ο ταχύτερος των ΕΔ2, ενώ ολοκληρώνει την πρώτη τριάδα ο Mattia Pasini χάρη στον πρωϊνό του χρόνο – ο Ιταλός είχε επίσης πτώση στις ΕΔ2.

Με 20 λεπτά απομένουν, οι Somkiat Chantra, Lopez και Albert Arenas ήταν οι μόνοι αναβάτες που είχαν βελτιώσει τους χρόνους τους μέσα στην πρώτη 10άδα, καθώς η πρώτη πεντάδα παρέμεινε αμετάβλητη από τις ΕΔ1.

Ο Pasini είχε μια μικρή πτώση στην τέταρτη στροφή με 15 λεπτά να απομένουν, ενώ εξακολουθούσε να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Vietti έπεσε στην 10η στροφή, ακριβώς μπροστά από τον ομόσταυλό του, Niccolo Antonelli, ο οποίος κατάφερε οριακά να αποφύγει τόσο τη μοτοσυκλέτα όσο και τον αναβάτη.

Κάποιες βελτιώσεις σημειώθηκαν στα τελευταία πέντε λεπτά της συνεδρίας, με πιο αξιοσημείωτη αυτή του Lopez, ο οποίος ανέβηκε στην δεύτερη θέση των συνδυασμένων, μπροστά από τον Pasini, με την πρώτη πεντάδα να καλύπτεται από μόλις 0,119 δευτερόλεπτα, καθώς τόσο ο Augusto Fernandez όσο και ο Jake Dixon βελτίωσαν τους πρωϊνούς τους χρόνους.  


Ο Fernandez ολοκληρώνει την πρώτη μέρα στην τέταρτη θέση και απέχει μόλις 0,094 δευτερόλεπτα από την πρώτη θέση, με τον Dixon πέμπτο μετά την τελευταία του βελτίωση. 


Η έκτη θέση πήγε στον Aron Canet και η έβδομη θέση στον Arenas ενώ και οι δύο είχαν πτώση στα τελευταία στάδια ενώ πίεζαν για καλύτερο χρόνο. Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Somkiat Chantra, Pedro Acosta  και Tony Arbolino.

Επόμενο άρθρο »

Misano: Moto3 ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: MotoGP ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα