• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: MotoGP ΕΔ2
O Bastianini ηγείται τετράδας Ducati
Νέα 02/09/2022 - 17:15

Ο Enea Bastianini πέτυχε χρόνο 1:31.517 στις ΕΔ2 των MotoGP για να τελειώσει την πρώτη μέρα στο Gran Premio Gryfyn di San Marino e della Riviera di Rimini ως ο ταχύτερος αναβάτης στην πίστα, με τον Ιταλό να κερδίζει τον Francesco Bagnaia  για 0,114 δευτερόλεπτα. Ο Jack Miller έκανε το 1-2-3 για την Ducati το απόγευμα της Παρασκευής, με την πρώτη τριάδα να χωρίζεται μόλις για 0,185 δευτερόλεπτα.

Ωστόσο, η αρχή των ΕΔ2 δεν έμοιαζε καθόλου ρόδινη για την Ducati, καθώς ο Johann Zarco και η Bagnaia έπεσαν σε ξεχωριστά περιστατικά – ο τελευταίος, επιπλέον, αντιμετωπίζει ποινή τριών θέσεων στην σχάρα εκκίνησης λόγω του περιστατικού με τον Alex Marquez στις ΕΔ1.

Κατά τα άλλα, ο Maverick Viñales και ο Aleix Espargaro, βρέθηκαν στις πρώτες δύο θέσεις, καθώς προσεγγίζαμε το τελευταίο εικοσάλεπτο. Ο Viñales ήταν σχεδόν τρία δέκατα μακριά από τους υπόλοιπους, αφού έκανε 1:31.882.


Ο Miller και ο ταχύτερος των ΕΔ1, Fabio Quartararo, ξεπέρασαν τον Aleix Espargaro για να βρεθούν ανάμεσα στις Aprilia με λιγότερο από 15 λεπτά να απομένουν, πριν ο Quartararo σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση για 0,004 δευτερόλεπτα. 


Λίγο πριν κυματίσει η καρό σημαία, οι Bastianini, Bagnaia και Zarco πήγαν στις θέσεις 1, 2, 3 διαδοχικά και ο Miller ήταν ο τελευταίος της Ducato που θα πέρναγε μπροστά από τον Quartararo, παίρνοντας την τρίτη θέση και ρίχνοντας τον Zarco στην 4η. Ο Viñales προσπαθούσε να βελτιώσει τον χρόνο του, αλλά ο Ισπανός δεν τα κατάφερε, βλέποντας τη Ducati να κλειδώνει στις τέσσερις πρώτες θέσεις.


Και πάλι, ο Quartararo ηγείται των μη-Ducati έχοντας πάρει την πέμπτη θέση, μπροστά από τον Viñales και τον Aleix Espargaro, με την τριάδα να βρίσκεται σε απόσταση μισού δευτερολέπτου από τον χρόνο του Bastianini. Οι Jorge Martin, Marco Bezzecchi και Franco Morbidelli  κατάφεραν να βελτιωθούν στο τέλος και να μπουν στην ρώτη δεκάδα και, με τον καιρό να φαίνεται αβέβαιος, θα μπορούσε η σημερινή τους επίδοση να αποδειχθεί κρίσιμη όσον αφορά την απευθείας είσοδό τους στις δεύτερες κατατακτήριες. 

Επόμενο άρθρο »

Misano: Moto2 ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Ποινή 3 θέσεων στη σχάρα εκκίνησης για τον Bagnaia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα