• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
8ος Αγώνας - Ολλανδία (Assen)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: MotoGP ΕΔ1
O Quartararo οδηγεί τις Ducati και τις Aprilia
Νέα 02/09/2022 - 12:50

Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoGP, Fabio Quartararo, ήταν ο ταχύτερος των ΕΔ1 στο Gran Premio Gryfyn di San Marino e della Riviera di Rimini και ο αναβάτης Monster Energy Yamaha MotoGP σίγουρα δούλεψε σκληρά για να κερδίσει τη θέση του στην κορυφή των φύλλων χρόνου. Τουλάχιστον τρεις φορές, ο Γάλλος βγήκε εκτός στην Curvone (Στροφή 11), πριν σημειώσει 1:32.313 στον τελευταίο του γύρο για να εδραιώσει την πρώτη θέση. Στη δεύτερη επίσκεψη στην Ιταλία για το έτος, οι ιταλικές μοτοσυκλέτες κάλυπταν τις επόμενες έξι θέσεις, με τον Jack Miller δεύτερο με 1:32.537 και τον δοκιμαστή αναβάτη της Ducati, Michele Pirro, τρίτο με 1:32.693.


Ο Aleix Espargaro ανέβηκε στην τέταρτη θέση με την καρό σημαία να κυματίζει με 1:32.698, παρά το γεγονός ότι χρησιμοποίησε τα ίδια μεσαία ελαστικά καθ' όλη τη διάρκεια των ΕΔ1 και ο ομόσταυλός του στην Aprilia Racing, Maverick Viñales, πήρε την πέμπτη θέση με 1:32.706. 


Ο Francesco Bagnaia ήταν άλλος ένας αναβάτης που δεν άλλαξε λάστιχο στα 45 λεπτά και πήρε την έκτη θέση με 1:32.752. O Enea Bastianini, έβαλε την Gresini Ducati του στην έβδομη θέση με 1:32.838. 

Ο Alex Rins θα είναι ο βασικός εκπρόσωπος της Team Suzuki Ecstar αυτό το Σαββατοκύριακο λόγω της απουσίας του Joan Mir και έφτασε στην όγδοη θέση με χρόνο 1:32.858. Άλλοι δύο αναβάτες της Ducati ολοκλήρωσαν την πρώτη 10άδα, δηλαδή ο Luca Marini και ο Johann Zarco.


Μετά το πέρας των ΕΔ1, οι αγωνοδίκες ενημέρωσαν ότι ο Bagnaia είναι υπό έρευνα, καθώς εθεάθη να οδηγεί αργά στην αγωνσιστική γραμμή καθώς ο Alex Marquez και ο Bastianini έφτασαν δίπλα του σε γρήγορο γύρο, στις στροφές 2 και 3.

Επόμενο άρθρο »

Misano: Moto2 ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Gardner: Μου είπαν ότι δεν είμαι αρκετά επαγγελματίας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα