• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
8ος Αγώνας - Ολλανδία (Assen)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Moto2 ΕΔ1
O Celestino Vietti στην πρώτη θέση
Νέα 02/09/2022 - 13:21

Ο Celestino Vietti ανέβηκε στην κορυφή των φύλλων χρόνου στις ΕΔ1 της Moto2, μπροστά από τον έμπειρο Mattia Pasini, ο οποίος συμμετέχει ως wild card, σε ένα ιταλικό 1-2 με μόλις 0,095 δευτερόλεπτα να χωρίζουν τους δύο πρώτους. Το ζευγάρι μονοπώλησε το ενδιαφέρον για την πρώτη θέση, με τους δύο αναβάτες να εναλλάσονται συχνά στην κορυφή. Τρίτος ήταν ο Jake Dixon με διαφορά 0,143 δευτερόλεπτα από τον Vietti.


Ο Aron Canet και ο Augusto Fernandez συμπλήρωσαν την πεντάδα, αλλά σίγουρα δεν ήταν η αρχή του Σαββατοκύριακου στην οποία θα ήλπιζε ο τελευταίος. Ο Fernandez είχε πτώση στην πρώτη στροφή κατά τα πρώτα στάδια, αλλά ανέκαμψε και τερμάτισε μόλις 0,244 δευτερόλεπτα μακριά από τον ρυθμό του Vietti.


O Ai Ogura έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Tony Arbolino (ο οποίος δεν κατάφερε να βρεθεί μέσα στην τριάδα επειδή τον καθυστέρησε ο Hada στον γρήγορο γύρο του), ενώ ο Niccolo Antonelli είχε μια εκπληκτική επίδοση στην πίστα της πατρίδας του και πήρε την όγδοη θέση. Την δεκάδα έκλεισαν οι Bo Bendsneyder και Fermin Aldeguer. 

Επόμενο άρθρο »

Ποινή 3 θέσεων στη σχάρα εκκίνησης για τον Bagnaia

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: MotoGP ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα