• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen: MotoGP Ζέσταμα
Ταχύτερος ο Fabio Di Giannantonio
Νέα 30/06/2024 - 11:20

Το ζέσταμα ήταν η τελευταία περίοδος δοκιμών πριν το Grand Prix της μεγάλης κατηγορίας και η τελευταία ευκαιρία για τους αναβάτες να αλλάξουν τις ρυθμίσεις στη μοτοσυκλέτα τους, σύμφωνα με τα διδάγματα του αγώνα Sprint. 

Οι περισσότεροι διάλεξαν το μεσαίο πίσω ελαστικό (που φαίνεται ότι θα είναι η επιλογή για το Grand Prix) και όταν έπεσε η καρό σημαία ήταν ο Fabio Di Giannantonio που βρέθηκε στην κορυφή των φύλλων χρόνου, με 1:32.309. Δεύτερος ήταν ο Marc Marquez, έτοιμος να διορθώσει το χθεσινό του λάθος και την τριάδα συμπλήρωσε ο Maverick Viñales, που βρίσκεται σε ένα πολύ καλό Σαββατοκύριακο. 

Ο επικεφαλής της βαθμολογίας και  νικητής του χθεσινού αγώνα Sprint, Francesco Bagnaia, πήρε την τέταρτη θέση, με τον Jorge Martin να ακολουθεί. 

Ο Εnea Bastianini ήταν έκτος και ελπίζει σε μια αντίστοιχη απόδοση με τη χθεσινή του, ενώ τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Marco Bezzecchi, Alex Marquez και Pedro Acosta

Ο Aleix Espargaro υπέστη κάταγμα στο μετακάρπιο μετά τη χθεσινή του πτώση και δεν θα συμμετάσχει στο Ολλανδικό Grand Prix.

Επόμενο άρθρο »

Assen: Moto3 Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Assen: MotoGP Αγώνας Sprint

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα