• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
CAPIROSSI: Θέλει να κλείσει τη χρονιά με επιτυχία.
20 χρόνια αγωνιστικής δράσης για τον Ιταλό.
Νέα 05/11/2009 - 08:00

Έχοντας πρωτοεμφανιστεί στους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος το 1990, στα 125cc, ο Loris Capirossi γιορτάζει φέτος 20 χρόνια αγωνιστικής παρουσίας. Γι' αυτό το λόγο, ο Ιταλός θέλει να κλείσει τη φετινή χρονιά με ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα στον αγώνα της Valencia.

 

Ο Capirossi θα ξεκινήσει αυτό το σαββατοκύριακο τον 299ο αγώνα του, όντας στην 8η θέση της κατάταξης, ισόβαθμος με το συμπατριώτη του Marco Melandri. Ο team mate του Ιταλού στην ομάδα της Rizla Suzuki, Chris Vermeulen βρίσκεται στην 11η θέση, μόλις τρεις βαθμούς πίσω. Κατά συνέπεια, αρκετοί αναβάτες διεκδικούν την έβδομη θέση στον τελευταίο γύρο του Πρωταθλήματος και ο Loris γνωρίζει ότι το έργο του στον αγώνα της Κυριακής δε θα είναι εύκολο. Παρόλα αυτά, θα βάλει τα δυνατά του για να κλείσει τη χρονιά με επιτυχία.

 

"Πηγαίνω στην Valencia απόλυτα συγκεντρωμένος και αποφασισμένος. Στον τελευταίο αγώνα της Μαλαισίας τα πράγματα ήταν απογοητευτικά για εμένα, όμως η ομάδα κατάφερε να συλλέξει πολύτιμα δεδομένα που θα αξιοποιήσουμε αυτή την Κυριακή. Πιστεύω ότι μπορώ να πετύχω ένα καλό αποτέλεσμα στον τελευταίο αγώνα, ώστε να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για την επόμενη σεζόν από μια θετική αφετηρία", δήλωσε ο Capirossi.

Επόμενο άρθρο »

ROSSI: Συγκεντρωμένος ήδη στην επόμενη σεζόν.

« Προηγούμενο άρθρο

VALENCIA: Επεκτείνει τη συνεργασία της με τα MotoGP, μέχρι το 2016.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA