• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ROSSI: Συγκεντρωμένος ήδη στην επόμενη σεζόν.
Ο Ιταλός επικεντρώνεται στην εξέλιξη της Μ1.
Νέα 05/11/2009 - 08:25

Έχοντας πρόσφατα κατακτήσει τον ένατο Παγκόσμιο Τίτλο του, ο Valentino Rossi είναι απαλλαγμένος πλέον από το άγχος και την πίεση και ήδη σκέφτεται την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας του, εν όψει της επόμενης χρονιάς. .

 

Η φετινή εργοστασιακή μοτοσυκλέτα της Yamaha ήταν αναμφίβολα η ικανότερη στο grid, όμως o Πρωταθλητής γνωρίζει ότι πρέπει να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά στις δοκιμές του χειμώνα, αν θέλει να παραμείνει στην κορυφή.

 

"Η πίστα της Valencia έχει αποδειχτεί μέτρια και γρουσούζικη για εμένα στο παρελθόν. Στην παρούσα πάντως φάση, είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση και η μοτοσυκλέτα μας φαίνεται να δουλεύει καλά σε όλες τις πίστες. Η ατμόσφαιρα είναι πάντα όμορφη στη συγκεκριμένη πίστα και θα βάλουμε τα δυνατά μας, ώστε να κλείσουμε με τον ιδανικό τρόπο τη σεζόν", δήλωσε ο Valentino.

 

"Τη Δευτέρα θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε πάνω στην καινούρια M1 και πραγματικά ανυπομονώ να τη δοκιμάσω! Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον τελευταίο αγώνα, απαλλαγμένος από το άγχος της κατάκτησης του Τίτλου διότι τώρα μπορώ πραγματικά να ευχαριστηθώ την οδήγηση. Ήταν μια καταπληκτική χρονιά και τώρα συγκεντρωνόμαστε στην προετοιμασία εν όψει 2010", ολοκλήρωσε ο Ιταλός.

Rossi 2
Rossi 2

Επόμενο άρθρο »

ΤΟΚΥΟ ΜΟΤΟR SHOW μέρος 2ο

« Προηγούμενο άρθρο

CAPIROSSI: Θέλει να κλείσει τη χρονιά με επιτυχία.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA