• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
VALENCIA: Επεκτείνει τη συνεργασία της με τα MotoGP, μέχρι το 2016.
Αγώνες στην πίστα του Ricardo Tormo για τουλάχιστον 7 χρόνια ακόμα.
Νέα 05/11/2009 - 07:09

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το πρωί στο κέντρο της Valencia στο Palau de la Generalitat Valenciana, υπογράφηκε νέα συμφωνία ανάμεσα στον Carmelo Ezpeleta, επικεφαλής της Dorna Sports και στην Υπουργό Πολιτισμού και Άθλησης της Generalitat Valenciana, Trini Miró.

 

Το παρόν έδωσαν οι Francisco Camps (Πρόεδρος της Generalitat Valenciana), Gerardo Camps (Αντιπρόεδρος της Generalitat Valenciana) και ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής και νυν manager, Jorge Martínez “Aspar”.

 

Έτσι, η πίστα του Ricardo Tormo στην Valencia θα φιλοξενήσει τους αγώνες των MotoGP τουλάχιστον μέχρι το 2016. "Η συμφωνία αυτή μας γεμίζει με χαρά, διότι η πίστα της Valencia ήδη αποτελεί "κλασικό" αγώνα και σε μερικές περιπτώσεις έχει ξεχωρίσει ως το καλύτερο Grand Prix του Πρωταθλήματος", δήλωσε ο Ezpeleta. "Είναι μεγάλη τιμή για την Dorna που αυτή η επιτυχημένη συνεργασία θα συνεχιστεί." 

 

Ο Πρόεδρος Francisco Camps από την πλευρά του δήλωσε: "Κατ' αρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Ezpeleta και τον κύριο Martínez που έχουν βοηθήσει την Valencia να διοργανώσει έναν από τους καλύτερους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Η συνέχιση των αγώνων εδώ είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την ενίσχυση της οικονομίας και της απασχόλησης και επίσης μας βοηθάει να προωθήσουμε την εικόνα της πόλης μας σε όλο τον κόσμο."

Επόμενο άρθρο »

CAPIROSSI: Θέλει να κλείσει τη χρονιά με επιτυχία.

« Προηγούμενο άρθρο

SPIES: «Στόχος η 10άδα»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα