• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SUPPO: Αφήνει την Ducati;
Κεραυνός εν αιθρία.
Νέα 05/11/2009 - 15:27

Το ρεπορτάζ στην Valencia αποκαλύπτει εντελώς αναπάντεχες εξελίξεις. Σύμφωνα με το αξιόπιστο website Superbikeplanet.com, ο Livio Suppo, επικεφαλής του προγράμματος της Ducati στα MotoGP πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν!

 

Τα συγκεκριμένα νέα αποτελούν συνέχεια των εσωτερικών εξελίξεων στην ομάδα της Ducati: Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα είχαμε αναφέρει ότι ο Vito Guareschi προήχθη σε Team Manager και ουσιαστικά θα αποτελεί το σύνδεσμο ανάμεσα σε μηχανικούς και αναβάτες.

 

Αν η αποχώρηση του Suppo επιβεβαιωθεί, θα σημάνει μια μεγάλη ρήξη στην ιστορία της Ducati στα MotoGP. Σε πολύ μεγάλο βαθμό, ο Suppo είναι ο ίδιος το πρόγραμμα της Ducati στα MotoGP, διότι ο Ιταλός είναι επικεφαλής της ομάδας από τη γέννησή της, μέχρι και σήμερα. Με τον Suppo εκτός πλάνων, αναμένονται να αλλάξουν πολλά στο εσωτερικό και τη λειτουργία της Ιταλικής ομάδας.

 

Οι λόγοι που προκάλεσαν τα παραπάνω δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, αλλά φημολογείται ότι αυτή είναι μια από τις πρώτες κινήσεις του εργοστασίου της Bologna, ώστε να δελεάσει τον Valentino Rossi να υπογράψει συνεργασία, μετά το 2010. Οι συνωμοσιολόγοι λένε ότι οι δύο άνδρες δε διατηρούν ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις και ότι ο Suppo ήταν αντίθετος με τον ερχομό του Valentino στην ομάδα υποστηρίζοντας ότι θα διαταράξει τις ισορροπίες και τον τρόπο λειτουργίας της Ducati στα MotoGP. Αντίθετα, ο Guareschi και ο Rossi έχουν εξαιρετική σχέση και η προαγωγή του πρώτου σε θέση team manager, ίσως να επιβεβαιώσει τις παραπάνω θεωρίες.

Suppo
Suppo

Επόμενο άρθρο »

Η DUCATI ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ SUPPO

« Προηγούμενο άρθρο

RETRO-250cc: Πρωταθλητές στο φινάλε - 1ο ΜΕΡΟΣ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA