• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η DUCATI ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ SUPPO
Επισημοποιήθηκε το διαζύγιο Ducati - Suppo...
Νέα 05/11/2009 - 15:38
Η έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ώρες περί αποχώρησης του Livio Suppo από τη Ducati επιβεβαιώθηκε.

Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης το ιταλικό εργοστάσιο που εδρεύει στη Bologna ανακοίνωσε ότι μετά τον αγώνα της Valencia ο Suppo αποχωρεί από το Borgo Panigale.

Ο Ιταλός μάνατζερ βρισκόταν στη Ducati από το 1999 και ηγήθηκε του project της εταιρίας στα MotoGP από το 2003 ως σήμερα οδηγώντας την ομάδα στην ανεπανάληπτη επιτυχία του 2007.

«Ο Livio σημαίνει πολλά για τη Ducati και για μένα προσωπικά. Υπήρξε πιστός και πολύτιμος συνεργάτης, αλλά πάνω απ' όλα εξαιρετικός φίλος. Λυπούμαστε πολύ που αποφάσισε να αφήσει την εταιρία αλλά για όλα αυτά που έχει προσφέρει στη Ducati, τον επαγγελματισμό του και την τεράστια συμβολή του στην ανάπτυξη και την επιτυχία του project αλλά και της εταιρίας, του δίνουμε τις καλύτερες ευχές μας για τη νέα του επαγγελματική πρόκληση», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Γενικός Διευθυντής της Ducati, Claudio Domenicali ο οποίος παράλληλα ανακοίνωσε και την αναδιοργάνωση της ομάδας.

Συγκεκριμένα τη θέση του Suppo θα πάρει o μέχρι πρότινος marketing manager του Ducati Corse Division, Alessandro Cicognani, ενώ χρέη team-manager αναλαμβάνει μια γνώριμη φυσιογνωμία στο paddock, o Vittoriano Guareschi που μέχρι πρότινος εκτελούσε χρέη επίσημου δοκιμαστή της ομάδας και της εταιρίας.

Όσο για το μέλλον του -γεννημένου στο Torino- Suppo; Όπως γράψαμε νωρίτερα σε προηγούμενο άρθρο, ο 45χρονος -απόφοιτος του Πανεπιστημίου Οικονομίας και Διαφήμισης του Torino- έχει αποδεχθεί την άκρως δελεαστική πρόταση που του έκανε το HRC προκειμένου να αναλάβει τα ηνία της εργοστασιακής ομάδας της Honda!

Επόμενο άρθρο »

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Ο SUPPO ΣΤΗ HONDA!

« Προηγούμενο άρθρο

SUPPO: Αφήνει την Ducati;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA