• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Όχι σε έκτακτες συμμετοχές του Stoner;
Domenicali: Κάτι τέτοιο δεν είναι στα πλάνα μας
Νέα 30/12/2015 - 13:49

Η επιστροφή του Casey Stoner στην αγκαλιά της Ducati, έχει αναπτερώσει το ηθικό των Ducatisti ανά τον κόσμο, έστω κι αν ο Αυστραλός γύρισε στους κόκκινους ως δοκιμαστής.

 

Δεν έλειπαν και οι πιο αισιόδοξες φωνές που έλεγαν ότι αυτή η επιστροφή σηματοδοτεί ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή του Stoner, ο οποίος θα μπορούσε να επιστρέψει κανονικά στην ενεργό δράση!

 

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ήταν αλήθεια και ο ίδιος ο Αυστραλός σε συνέντευξή του, απέκλεισε για πολλοστή φορά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη δράση και στο MotoGP.

 

Το αμέσως επόμενο βήμα, όπως πιστεύαμε, ήταν για τον Stoner να κάνει κάποιες έκτακτες συμμετοχές, ενδεχομένως και το 2016 αν έδειχνε από τις δοκιμές ότι θα μπορούσε να σταθεί άξια απέναντι στον ανταγωνισμό.

 

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι, ωστόσο τα λόγια του CEO της Ducati, Claudio Domenicali, μάλλον έρχονται να απογοητεύσουν τους πάρα πολλούς υποστηρικτές ενός τέτοιου σεναρίου.

 

«Δεν είναι στα πλάνα μας να κάνει έκτακτες συμμετοχές ο Casey και δεν είναι ούτε στα δικά του πλάνα», δήλωσε με αφοπλιστική βεβαιότητα ο Domenicali στο Ιταλικό Motosprint.

 

«Ο στόχος για τον Casey είναι να βοηθήσει στη βελτίωση της Ducati όσο πιο πολύ γίνεται και στο να επιτρέψει στους δυο Andrea να ξεκινήσουν να παίρνουν νίκες».

Επόμενο άρθρο »

Vale-Marquez: Η δύναμη του χρήματος

« Προηγούμενο άρθρο

2015: Έξι κορυφαίες στιγμές!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA