• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Petrux τους ξάφνιασε όλους!
Συνέντευξη με τον Romagnoli
Νέα 23/11/2015 - 13:17

Σε σχετικό δελτίο τύπου της Pramac Racing, έχουμε την ευκαιρία να δούμε τη φετινή σεζόν μέσα από τα μάτια του αρχιμηχανικού του Danilo Petrucci.

 

Ο λόγος για τον Daniele Romagnoli ο οποίος μίλησε για τη σεζόν του Ιταλού άσου, τη μεταξύ τους σχέση, τη δική του σεζόν με την ομάδα, αλλά και για το τεστ στην Valencia!

 

Η σεζόν του Petrux - 8,5/10

«Θα του έδινα εννέα και θα το άξιζε, διότι μέχρι το Misano έκανε την τέλεια σεζόν. Δυστυχώς αυτή η εικόνα χάλασε στην Aragon και στο Motegi, αλλά δύσκολα μπορείς να του ζητήσεις περισσότερα. Ο Danilo τους ξάφνιασε όλους, διότι λίγοι θα περίμεναν τέτοια αποτελέσματα. Είναι ένας αληθινός μαχητής. Η επιμονή του στο να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, η διαύγειά του όταν οδηγεί και η γνώση των δυνατοτήτων του, ήταν τα κλειδιά της επιτυχίας. Η δέκατη θέση που πήρε στη βαθμολογία είναι αξιομνημόνευτη».

 

Η σχέση του Petrux με τον Romagnoli

«Από την αρχή η σχέση μας ήταν πολύ καλή. Δουλέψαμε βήμα-βήμα. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να μάθει ένας αναβάτης όταν αλλάζει σε νέα μοτοσυκλέτα κι όταν είναι σε μια πάρα πολύ επαγγελματική ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει εμπιστοσύνη. Ο αναβάτης δεν πρέπει να αμφιβάλλει καθόλου ή ελάχιστα, για να μένει συγκεντρωμένος στην οδήγηση. Γι’ αυτό και περνάμε ώρες μελετώντας την τηλεμετρία άλλων, πιο έμπειρων αναβατών, ένα πλεονέκτημα που δεν το έχεις πάντα. Πολύ σημαντική όμως είναι και η πνευματική προετοιμασία. Άλλωστε έχουμε κι ένα κοινό πάθος: το mountain bike. Ήταν πάρα πολύ ευχάριστο το να κάνω ποδήλατο μαζί με τον Danilo».

 

Η σεζόν του Romagnoli - 9,5/10

«Είμαι πολύ χαρούμενος που δουλεύω μ’ αυτή την ομάδα. Κανείς μας δεν είχε δουλέψει μαζί στο παρελθόν, αλλά θα έλεγα ότι είχαμε αποκτήσει αρμονία ήδη μετά τα χειμερινά τεστ. Κάναμε καταπληκτική δουλειά και η σχέση μας με την άλλη πλευρά του γκαράζ ήταν τέλεια».

 

Το τεστ στην Valencia - 8/10

«Ο βασικός μας στόχος ήταν να αποκτήσουμε εμπιστοσύνη με την Desmosedici και ειδικά με τα ελαστικά της Michelin. Δεν μας ενδιέφεραν οι χρόνοι καθώς θέλαμε να κάνουμε πολλά χιλιόμετρα για να κατανοήσουμε τα ελαστικά. Η GP15 ήταν όπως την περιμέναμε: οπωσδήποτε καλύτερη από την GP14, ειδικά στο κράτημα και στη δύναμη. Χρησιμοποιήσαμε και το νέο software και πρέπει να βελτιωθούμε και μ’ αυτό. Έχουμε πολλή δουλειά το χειμώνα, αλλά πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και στην υποστήριξη της Ducati».

Επόμενο άρθρο »

Δεν ξεπεράστηκαν τα όρια!

« Προηγούμενο άρθρο

Το αντίο του Miller στην LCR!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA