• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δεν ξεπεράστηκαν τα όρια!
Ο Doohna μιλά για την κόντρα Rossi-Marquez
Νέα 23/11/2015 - 15:38

Ο πέντε φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 500cc, Mick Doohan, τονίζει ότι κατά τη γνώμη του δεν ξεπεράστηκαν τα όρια στις μάχες ανάμεσα σε Rossi και Marquez.

 

Οι δυο τους συγκρούστηκαν τόσο μέσα όσο και έξω από τις πίστες, με τα συμβάντα των προηγούμενων εβδομάδων να σημαδεύουν ανεξίτηλα το MotoGP.

 

Όλα ξεκίνησαν στην Μαλαισία με τις κατηγορίες που εκτόξευσε ο Valentino Rossi κατά του Marquez, με το τεταμένο κλίμα να συνεχίζεται και στην Valencia.

 

Εκεί, παρά τις προσπάθειες της Dorna και της FIM, η κόντρα κορυφώθηκε μετά το τέλος του αγώνα.

 

Ήταν η στιγμή που ο Vale έχασε τον 10ο Τίτλο του, μιας και οι δυο Honda δεν κατάφεραν να περάσουν τον πρωτοπόρο Jorge Lorenzo.

 

Ο Rossi επιτέθηκε εκ νέου στον Marquez, κατηγορώντας τον ότι προστάτευσε τον Lorenzo, ολοκληρώνοντας το έργο που είχε ξεκινήσει από την Μαλαισία.

 

Μιλώντας μετά το τέλος του Αγώνα των Πρωταθλητών (ROC), ο Doohan βρήκε λίγο χρόνο για να αναφερθεί στη φετινή σεζόν.

 

«Δεν ξεπεράστηκαν τα όρια. Οι αγώνες είναι αγώνες και τα ίδια συνέβαιναν και στην εποχή μου, όταν πάλευες κι έδινες μάχες σώμα με σώμα με τους άλλους γύρω σου».

 

«Δεν μιλάμε για μπαλέτο, αλλά για αγώνες με σκληρό ανταγωνισμό. Πολλά παίζονται. Και οι δυο τους είναι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές και κανείς τους δεν θέλει να παρατήσει μια νίκη».

 

«Ήταν μια καταπληκτική μάχη, καταπληκτική σεζόν για το θέαμα στην τηλεόραση, καταπληκτικά όλα και αυτό είναι το MotoGP».

 

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι θεωρεί σημαδιακή τη φετινή σεζόν για το MotoGP, ωστόσο δεν παραβλέπει ότι όλα αυτά που έγιναν ανάμεσα σε Rossi και Marquez χάλασαν το όλο κλίμα.

 

«Το 2015 ήταν φανταστικό. Ήταν καταπληκτική χρονιά για το άθλημα. Νομίζω ότι πολλοί το παρατραβάνε με την κόντρα Rossi-Marquez. Στο κάτω-κάτω μιλάμε για ένα άθλημα».

 

«Νομίζω ότι και τα ΜΜΕ έδωσαν μεγαλύτερη προβολή απ’ ότι χρειαζόταν. Εν βρασμώ πολλοί βέβαια λένε και πράττουν πράγματα, όμως μιλάμε απλά για ένα άθλημα».

Επόμενο άρθρο »

Επίσημο: Ο Stoner στην Ducati!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Petrux τους ξάφνιασε όλους!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA