• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το αντίο του Miller στην LCR!
Οδήγησε αυτοκίνητα του WTCC κι επισκέφτηκε την EICMA
Νέα 23/11/2015 - 11:02

Μια από τις τελευταίες εμφανίσεις του Jack Miller με τα χρώματα της LCR, συμπεριελάμβανε και μια επίσκεψη στην EICMA, που έγινε στο Μιλάνο.

 

Εκεί ο νεαρός Αυστραλός πρόσφερε θέαμα με τη μοτοσυκλέτα του, αλλά είχε και την ευκαιρία να βρεθεί συνοδηγός, αλλά και να οδηγήσει το νέο Type R του World Touring Car Championship.

 

Παράλληλα, ο Miller δέχθηκε και μαθήματα οδήγησης από έναν αγωνιζόμενο, τον Tiago Monteiro, σ’ ένα Honda Civic WTCC.

 

«Ήταν καταπληκτικά εκεί έξω. Ήταν πολύ ωραία που οδήγησα ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο. Έχω κάνει διάφορα αθλήματα, αλλά ποτέ δεν έχω οδηγήσει ένα τέτοιο αυτοκίνητο».

 

Νωρίτερα, ο Miller επισκέφτηκε και την Έκθεση στο Μιλάνο για να περάσει από αρκετούς από τους χορηγούς της LCR που βρίσκονταν εκεί.

 

«Ήταν η πρώτη μου φορά που βρέθηκα εδώ και το διασκέδασα. Είναι μια καταπληκτικά έκθεση και ήταν ωραίο που είδα όλα αυτά τα νέα μοντέλα».

 

«Ήθελα όμως να έρθω εδώ και για να αποχαιρετήσω μ’ ένα μεγάλο ευχαριστώ τους χορηγούς της LCR που με υποστήριξαν στην πρώτη μου σεζόν στο MotoGP».

 

«Ένιωσα μέλος της οικογένειας της LCR από την πρώτη στιγμή και είμαι πολύ ευγνώμων για την ευκαιρία που είχα να δουλέψω με όλους αυτούς τους ανθρώπους».

 

Ο Jack Miller τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με την Marc VDS Racing και θα είναι ομόσταυλος του μοναδικού Rookieτης σεζόν 2016, του Tito Rabat.

Επόμενο άρθρο »

Ο Petrux τους ξάφνιασε όλους!

« Προηγούμενο άρθρο

Δεν συμμετείχε στο ROC ο Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA