• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Guy Martin στο Pikes Peak!
Θα πάρει μέρος στο διεθνή αγώνα ανάβασης!
Νέα 07/05/2014 - 14:47

Όλα δείχνουν ότι ο αξιαγάπητος Guy Martin θα πάρει μέρος φέτος στο διεθνή αμερικάνικο αγώνα ανάβασης Pikes Peak!

 

Οι διοργανωτές του Pikes Peak International Hill Climb ήθελαν από καιρό ένα σπουδαίο όνομα από το Isle of Man TT, ώστε να αποκτήσει επιπλέον κύρος και φήμη ο θρυλικός αγώνας ανάβασης στην Αμερική, αλλά και για να ανανεωθεί το ενδιαφέρον!

 

Το πέτυχαν λοιπόν, μιας και επιβεβαιώνεται η συμμετοχή του πρώην αστέρα στο Isle of Man TT - αν και δεν έχει κερδίσει ποτέ αγώνα - με τον Guy Martin να παίρνει μέρος στην ανάβαση με μια Suzuki  GSX-R1100 με πλαίσιο της Martek και τούρμπο!

 

Ο βασικός σκοπός του είναι να σπάσει το ρεκόρ του Carlin Dunne ο οποίος είναι ένας από τους δυο που έχουν καταφέρει να πέσουν κάτω από τα 10 λεπτά (09:52.819). Το ρεκόρ το έκανε το 2012 με Ducati Multistrada 1200. Ο δεύτερος είναι ο Greg Tracy με χρόνο 09:58.262 (πάλι με Ducati)!

 

Δεν είναι ξεκάθαρο για την ώρα, με ποια ομάδα θα αγωνιστεί φέτος στο Pikes Peak ο Guy Martin, ούτε πόσο ανταγωνιστική θα είναι η μοτοσυκλέτα του που θα αποδίδει 320 ίππους με εγκατεστημένο turbocharger!

 

Αδιαφορώντας για το τελικό αποτέλεσμα, η μοναδική ικανοποίηση θα είναι που θα δούμε τον Guy Martin πάνω σ' αυτό το θηρίο να παλεύει να ανέβει το Pikes Peak σε λιγότερο από δέκα λεπτά!

 

Επόμενο άρθρο »

Η νέα "εποχή" του motograndprix.gr!

« Προηγούμενο άρθρο

P.Espargaro: Λαθάκια απειρίας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα