• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η νέα "εποχή" του motograndprix.gr!
Σε μερικές ώρες αλλάζουν τα δεδομένα στην ενήμερωσή σας!
Νέα 07/05/2014 - 15:13

Με τη δική σας στήριξη και εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια, το motograndprix.gr ανανεώνεται, αλλάζει, εξελίσσεται και εκσυγχρονίζεται!

 

Το motograndprix.gr είναι ένας ζωντανός οργανισμός, μια ομάδα ανθρώπων που, με τις όποιες αδυναμίες και λάθη, αγαπά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP και προσπαθεί να σας κρατά ενήμερους για όλες τις εξελίξεις του, ενώ είναι δίπλα και στα SBK και σε ό,τι αφορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας!

 

Φυσικά δεν λείπουν και οι αναφορές στα νέα αγοράς που μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον, αλλά και οι παρουσιάσεις και τα νέα για τα καινούργια μοντέλα και τις τεχνολογίες του μέλλοντος!

 

Πλέον, η νέα - εκσυγχρονισμένη - μορφή του site σας είναι προ των πυλών, μια αλλαγή που κρίνεται επιβεβλημένη και πιστεύουμε ότι θα την αγαπήσετε όπως κι εμείς! Με τις φωτογραφίες των νέων να μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο και να "αγκαλιάζουν" την κεντρική οθόνη ενός άρθρου, αλλά και τον πιο ευανάγνωστο τρόπο απεικόνισης των κειμένων, οι αλλαγές έρχονται για να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο την εμπειρία και την ενημέρωσή σας από το motograndprix.gr!

 

Η όλη διαδικασία της αλλαγής, περιλαμβάνει - δυστυχώς - κι ένα διάστημα προσαρμογής, πράγμα που σημαίνει ότι για τεχνικούς λόγους, από αύριο Πέμπτη, δεν θα υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης των άρθρων του αγαπημένου μας site. Οι τεχνικοί μας θα καταβάλλουν προσπάθεια ώστε το αργότερο μέχρι την Κυριακή το νέο site να είναι έτοιμο!

 

Φυσικά τα αυτιά και τα μάτια των συντακτών μας θα είναι ανοιχτά και θα καταγράφονται οι όποιες εξελίξεις, ώστε όταν θα είναι στον "αέρα" η νέα εικόνα του motograndprix.gr, να υπάρχουν όλα τα νέα των προηγούμενων ημερών!

 

Κόντρα στις τάσεις της εποχής, τολμούμε και επενδύουμε, εκσυγχρονίζοντας το νούμερο ένα site για τους μοτοσυκλετιστές στην Ελλάδα! Οι αλλαγές όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς σε λίγο καιρό θα περάσουμε σε νέο, καινούργιο και πιο δυνατό, server, για να καλυφθεί η ολοένα και αυξανόμενη επισκεψιμότητα αναγνωστών!

 

Μείνετε συντονισμένοι, τα καλύτερα έρχονται!

 

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ Racing: Ο Κίτσος 1ος στην Τρίπολη

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Guy Martin στο Pikes Peak!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα