• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
P.Espargaro: Λαθάκια απειρίας!
"Τα επιβεβαιώσαμε στο τεστ της Jerez"
Νέα 07/05/2014 - 12:50

Ο Pol Espargaro θεωρεί ότι μερικά λαθάκια απειρίας που έκανε στον αγώνα της Jerez, τον άφησαν στην ένατη θέση. Ο rookie στην κατηγορία, χρησιμοποίησε - όπως και ο Valentino Rossi - το σκληρό μπροστά ελαστικό στον αγώνα.

 

Την Κυριακή έκανε τον 13ο καλύτερο γύρο, ενώ στο τεστ της Δευτέρας, ο οδηγός της Monster Tech 3 είχε τον έβδομο γρηγορότερο. "Είμαι πολύ χαρούμενος με τη δουλειά που κάναμε, διότι μετά τον αγώνα άρχισα να αμφισβητώ μερικές από τις επιλογές μου".

 

"Το τεστ μας έδωσε τη δυνατότητα να αξιολογήσουμε τις αλλαγές που θέλαμε να δοκιμάσουμε, συμπεριλαμβανομένου και του άλλου ελαστικού που δεν χρησιμοποιήσαμε. Έτσι, θα έλεγα ότι κάναμε μερικά λαθάκια αλλά αυτά συμβαίνουν όταν είσαι άπειρος".

 

"Το σημαντικό είναι να ξεδιαλύνουμε τις αμφιβολίες και να είμαστε σε καλύτερη κατάσταση για τους επόμενους αγώνες. Στο τεστ είχα καλύτερο ρυθμό. Βελτιώσαμε την αίσθησή μου με το μπροστινό και με τα νέα ελαστικά όταν το ντεπόζιτο είναι γεμάτο".

 

"Τώρα ανυπομονώ για τον σημαντικό εντός έδρας αγώνα της ομάδας μου στο Le Mans, όπου πιστεύω ότι θα προσφέρω ωραίο θέαμα στους Γάλλους, μετά τις βελτιώσεις που κάναμε στο τεστ", δήλωσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Guy Martin στο Pikes Peak!

« Προηγούμενο άρθρο

A.Espargaro: Με την τωρινή ECU;

Χορηγοί