• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Yamaha θέλει να κλείσει τους Rossi-Lorenzo!
Βιάζεται να εξασφαλίσει θετική απάντηση από τους δυο
Νέα 05/04/2014 - 21:05

Η Yamaha θέλει - όσο το δυνατόν πιο γρήγορα - να εξασφαλίσει την ανανέωση των συμβολαίων τόσο του Valentino Rossi, όσο και του Jorge Lorenzo. Με την Honda να έχει παραδεχτεί ότι σχεδιάζει να προσεγγίσει τον τελευταίο, η Yamaha θα ενεργήσει άμεσα για να αποσπάσει το "ναι" από τον Ισπανό αναβάτη της.

 

Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τον Valentino Rossi, ο οποίος όμως έχει επανειλημμένως δηλώσει ότι θέλει να περιμένει πρώτα μερικούς αγώνες για να δει αν όντως θα είναι σε θέση να κοντράρει τους τρεις Ισπανούς για τις πρώτες θέσεις. Ο Ιταλός σούπερ-σταρ απέδειξε στο Κατάρ ότι είναι σε καλό δρόμο, όταν ξεκινώντας από τη δέκατη θέση του grid, έκανε έναν εξαιρετικό αγώνα και τερμάτισε δεύτερος, ελάχιστα πίσω από τον Marquez.

 

"Είναι σημαντική χρονιά φέτος, με τις συζητήσεις για τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Jorge και Valentino. Το ιδανικό σενάριο είναι να ανανεώσουμε και με τους δυο και οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν σύντομα", παραδέχεται ο Lin Jarvis. O Lorenzo σίγουρα θα περιμένει να ακούσει την προσφορά της Honda. Το 2012 άλλωστε, αγνοούσε την εξαιρετικά συμφέρουσα (οικονομικά) πρόταση της τελευταίας για να αντικαταστήσει τον Casey Stoner στο γκαράζ. Ως αποτέλεσμα, έδιωξε τον επί πολλά χρόνια μάνατζέρ του, Marcos Hirsch.

 

Από την άλλη, ο νέος βασικός χορηγός της ομάδας - η Movistar - επιθυμεί οπωσδήποτε την παραμονή των δυο αναβατών. Ο Luis Velo μάλιστα, το αφεντικό της Movistar, έχει δηλώσει ότι θα ήταν ιδανικό να ανανεώσουν οι Rossi και Lorenzo τα συμβόλαιά τους. "Θέλουμε πάντα να έχουμε έναν τουλάχιστον Ισπανό στην ομάδα μας", αποκάλυψε ο Velo. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι η Yamaha θα πρέπει να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να κρατήσει τον Lorenzo, αν και πάντα υπάρχει ο Pol Espargaro που περιμένει την ευκαιρία του στην εργοστασιακή ομάδα.

 

"Τώρα έχουμε έναν και είμαστε ικανοποιημένοι που έχουμε τον Valentino στην ομάδα. Αυτά είναι πολύ καλά νέα για εμάς. Η Telefonica Movistar είναι μια παγκόσμια εταιρεία και οι περισσότερες δουλειές μας είναι εκτός Ισπανίας, έτσι η παρουσία του Valentino είναι εξαιρετική για εμάς κι ελπίζουμε στο μέλλον να προσελκύσουμε και άλλους αναβάτες του επιπέδου του", συνέχισε να λέει ο Velo. Ερωτηθείς αν η Movistar θα έχει πιθανό λόγο στην επιλογή αναβατών, αποκρίθηκε: "Προφανώς θα θέλαμε να έχουμε γνώμη. Αλλά αυτή είναι μια απόφαση της Yamahaκαι μάλιστα μια πολύ τεχνική απόφαση. Ακόμα και τώρα συζητάμε κάτι τέτοιο, αλλά στο κάτω-κάτω της γραφής αποτελεί μια απόφαση της Yamaha".

 

Επόμενο άρθρο »

Γρήγορος ο A.Lowes στην Jerez

« Προηγούμενο άρθρο

Sykes: Είμαστε στο σωστό δρόμο!

Χορηγοί