• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Γρήγορος ο A.Lowes στην Jerez
Παρά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο
Νέα 06/04/2014 - 13:04

Ο Alex Lowes είχε χαρούμενη διάθεση μετά το τέλος των τριήμερων δοκιμών στην Jerez (SBK), λίγες ημέρες πριν την έναρξη του δεύτερου γύρου Πρωταθλήματος στην Aragon. Ο αναβάτης της Suzuki ανέβηκε στη μοτοσυκλέτα του για πρώτη φορά, μετά από τον τραυματισμό του στον αστράγαλο (σπάσιμο) ύστερα από πτώση που είχε στον πρώτο γύρο των SBK στο Phillip Island.

 

Ο Πρωταθλητής στα BSB ήταν χαρούμενος με τη συνολική του πρόοδο, αν και εξαιτίας του τραυματισμού του δεν ήξερε όχι μόνο αν θα είναι γρήγορος στην Jerez, αλλά ούτε αν θα κατάφερνε να μπει στην πίστα!

 

"Ήταν ένα δύσκολο τεστ, αλλά όλα πήγαν καλά ειδικά αν αναλογιστούμε τον τραυματισμό μου κι έναν δύσκολο πρώτο γύρο στην Αυστραλία. Έχω μάθει πολλά τον τελευταίο μήνα και νοιώθω καλύτερα και πιο έτοιμος. Την τελευταία ημέρα βελτιώσαμε τη μοτοσυκλέτα, αν και οι συνθήκες δεν ήταν καλές και φεύγω χαρούμενος από την Aragon", σχολίασε ο Lowes.

 

Παρά το μεγάλο κενό ανάμεσα στους δυο πρώτους γύρους του Πρωταθλήματος των SBK, ο Alex Lowes παραδέχεται ότι ενδεχομένως δεν θα είναι 100% έτοιμος για το δεύτερο γύρο. "Μια εβδομάδα πριν, δεν ήμουν σίγουρος αν θα μπορούσα να συμμετέχω στις δοκιμές κι έτσι όλα όσα έμαθα αυτές τις ημέρες είναι κέρδος για εμένα. Ελπίζω λοιπόν να είμαι πιο κοντά στο 100% για το δεύτερο γύρο. Όλοι δούλεψαν πολύ σκληρά αυτό το τριήμερο και εκτιμώ πολύ τις προσπάθειές τους".

 

Επόμενο άρθρο »

Τρίπολη: Ο Πίππος οδηγεί την Panigale

« Προηγούμενο άρθρο

Η Yamaha θέλει να κλείσει τους Rossi-Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα