• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sykes: Είμαστε στο σωστό δρόμο!
Η σκληρή μας δουλειά απέδωσε καρπούς.
Νέα 05/04/2014 - 17:22

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα SBK, Tom Sykes, δήλωσε ότι η Kawasaki Racing οδεύει προς τη σωστή κατεύθυνση, μετά το τέλος των τριήμερων δοκιμών στην πίστα της Jerez. Ο περσινός θριαμβευτής του Πρωταθλήματος, έφτασε στην Jerez για να προσπαθήσει να σημειώσει πρόοδο πάνω στη μοτοσυκλέτα του, ειδικά μετά το μέτριο ξεκίνημα στην Αυστραλία.

 

Οι γρήγοροι χρόνοι πέρασαν σε δεύτερη μοίρα για τον Βρετανό, ο οποίος άλλωστε δεν είχε καν πομπό στη μοτοσυκλέτα του τη δεύτερη και τρίτη ημέρα των δοκιμών. Ο Sykes δήλωσε χαρούμενος από το τελικό αποτέλεσμα, ειδικά μετά και το τέλος της τρίτης, βροχερής, ημέρας!

 

"Έκανα πάρα πολλούς γύρους, ακόμα και την τελευταία ημέρα που έβρεχε. Σε γενικές γραμμές τελειοποιήσαμε κάποιες ρυθμίσεις στη μοτοσυκλέτα και νοιώθω ότι είμαστε στη σωστή κατεύθυνση", σχολίασε ο Tom Sykes. "Ακόμα και τις δυο πρώτες ημέρες, που δεν έβρεχε, είχαμε να αντιμετωπίσουμε δυνατούς ανέμους! Πέρα από αυτό όμως, η σταθερότητά μας ήταν σε καλά επίπεδα. Σταθήκαμε και τυχεροί που δεν έβρεξε τις δυο πρώτες ημέρες".

 

"Τα πράγματα δείχνουν ευοίωνα και όλα δείχνουν ότι βρήκαμε μεγαλύτερη ταχύτητα στο βρεγμένο, κάτι που σίγουρα μας ευχαριστεί. Παράλληλα, ένοιωσα και πολύ άνετα στη βρεγμένη πίστα, όταν επιτέλους άρχισε να βρέχει. Πιστεύω ότι η σκληρή μας δουλειά απέδωσε καρπούς".

 

Επόμενο άρθρο »

Η Yamaha θέλει να κλείσει τους Rossi-Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Guintoli: Θα είμαστε δυνατοί στην Aragon!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα