• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Guintoli: Θα είμαστε δυνατοί στην Aragon!
Melandri: Άλμα ποιότητας, για νίκη στην Ισπανία!
Νέα 04/04/2014 - 16:27

Το μεγάλο χρονικό περιθώριο ανάμεσα στον πρώτο αγώνα στο Phillip Island και το δεύτερο στην Aragon - για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK - έδωσε την ευκαιρία στους αναβάτες να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Ωστόσο ο επόμενος αγώνας πλησιάζει και οι αναβάτες της Aprilia δεν επαναπαύονται, με τον Sylvain Guintoli (πρώτος στη βαθμολογία) και τον Marco Melandri (3ος) να δουλεύουν επιμελώς στο πρόσφατο τριήμερο τεστ στην Jerez.

 

Ο Guintoli, νικητής του δεύτερου αγώνα στο Phillip Island, ολοκλήρωσε 160 γύρους στην ισπανική πίστα δοκιμάζοντας μερικές νέες ιδέες στα ηλεκτρονικά και στο πλαίσιο. "Για εμάς αυτές οι τρεις ημέρες ήταν σημαντικές, κυρίως γιατί επιστρέψαμε στη σέλα της μοτοσυκλέτας μετά το Phillip Island", τόνισε ο Γάλλος. "Το διάλειμμα είναι μεγάλο και χρειαζόμουν να κάνω μερικά χιλιόμετρα με τη μοτοσυκλέτα. Θέλαμε παράλληλα να δοκιμάσουμε και μερικές νέες ιδέες, πέρα από τις καινούργιες στρατηγικές με τα ηλεκτρονικά. Είμαι χαρούμενος με το τελικό αποτέλεσμα. Στην Aragon θα είμαστε δυνατοί και με κίνητρο για τη νίκη και αυτό είναι που έχει σημασία".

 

Από την πλευρά του, ο Marco Melandri είχε την ευκαιρία στην Jerez να εξερευνήσει τις δυνατότητες της νέας του μοτοσυκλέτας! Στη διάρκεια των 150 γύρων που έκανε, ο Ιταλός αναβάτης δοκίμασε πολλές διαφορετικές ρυθμίσεις με τα ηλεκτρονικά, με στόχο να εξοικειωθεί ακόμα περισσότερο πάνω στην RSV4! "Ευτυχώς προλάβαμε να κάνουμε αρκετή δουλειά, εστιάζοντας κυρίως σε ό,τι δεν μας άρεσε στο Phillip Island", σχολίασε. "Την πρώτη ημέρα δουλέψαμε στην απορρόφηση των κραδασμών από την ανάρτηση, ενώ τη δεύτερη κάναμε χρόνους και πιέσαμε την RSV4 να παίρνει τις στροφές καλύτερα".

 

"Ήταν δύσκολα τα πράγματα, αλλά στο τέλος καταφέραμε να έχουμε ένα σύνολο που θα μας επιτρέψει να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι. Είχαμε και μερικές ακόμα ιδέες που θέλαμε να δοκιμάσουμε, αλλά δυστυχώς ο καιρός δεν μας άφησε να δουλέψουμε πολύ την τρίτη ημέρα. Στην Aragon περιμένω να δω ένα άλμα στην ποιότητα και αυτό είναι που χρειαζόμαστε για να κερδίσουμε", δήλωσε ο Melandri.

Επόμενο άρθρο »

Sykes: Είμαστε στο σωστό δρόμο!

« Προηγούμενο άρθρο

Abraham: Όλοι παραπονιούνται!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα