• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Abraham: Όλοι παραπονιούνται!
Η μοτοσυκλέτα μας πάντως θα μπορούσε να ήταν πιο γρήγορη
Νέα 04/04/2014 - 14:43

Ο αναβάτης της Cardion AB, Karel Abraham, μίλησε στο motogp.com για την επιστροφή του στη δράση μετά την περσινή χρονιά, όταν και ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς. Το 2013 ξεκίνησε άσχημα για τον Τσέχο, με ένα σπάσιμο της δεξιάς του κλείδας στο Austin ενώ στην Indianapolis είχε ένα σφοδρότατο highside, με συνέπεια να τραυματίσει τον αριστερό του ώμο.

 

Στη συνέχεια έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε μέσα στην πατρίδα του, στο Brno, αλλά το τέλος της περασμένης σεζόν ήρθε νωρίς για τον Abraham και συγκεκριμένα στον αγώνα του Misano, τον οποίο και δεν ολοκλήρωσε. "Ο ώμος μου είναι καλύτερα, αλλά ανησυχώ κάπως για τον επόμενο αγώνα στο Τέξας", αποκάλυψε.

 

"Στο Κατάρ δεν υπάρχουν κοφτερές στροφές, δεν υπάρχουν πολλές αριστερές και είναι λίγα τα σημεία δυνατού φρεναρίσματος. Αντίθετα στο Austin έχουμε πολλές αριστερές με δυνατά σημεία φρεναρίσματος και σίγουρα δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για εμένα", πρόσθεσε. Ερωτηθείς μάλιστα αν φοβήθηκε για την καριέρα του, βλέποντας τον Ben Spies να αποσύρεται εξαιτίας των συνεχιζόμενων τραυματισμών, αποκρίθηκε: "Ναι, ανησυχούσα για μεγάλο διάστημα και ακόμα ανησυχώ".

 

"Γνωρίζω όμως ότι ο τραυματισμός μου είναι διαφορετικός από του Spies και έχω καταφέρει να ολοκληρώσω έναν αγώνα. Πονούσα πολύ μετά την επέμβασή μου και δούλεψα σκληρά για ενάμιση μήνα και πίστευα ότι θα ήμουν καλύτερα. Είχα τσαντιστεί. Τελικά, καλυτέρευσα πέντε μήνες μετά την επέμβαση! Στην καθημερινότητά μου μπορώ να κάνω τα πάντα, ακόμα και προπόνηση στο motocross, αλλά μόλις ανέβεις σε μοτοσυκλέτα MotoGP τα πράγματα είναι διαφορετικά", εξήγησε.

 

Στη συνέχεια υπογράμμισε: "Πρέπει να πλαγιάσεις πολύ και να βγεις έξω από τη μοτοσυκλέτα στις στροφές και αυτό φέρνει τον ώμο στο όριο και πονάει πολύ. Είμαι χαρούμενος που ολοκλήρωσα τον αγώνα στο Κατάρ και τώρα ελπίζω ότι σε έναν μήνα θα είμαι καλύτερα". Τέλος, μίλησε και για τη νέα του μοτοσυκλέτα, την RCV1000R της Honda. "Ο αναβάτης πάντα παραπονιέται για την ιπποδύναμη και για άλλα πράγματα και πάντα θέλει το καλύτερο. Πιστεύω ότι η μοτοσυκλέτα μας θα μπορούσε να ήταν λίγο πιο γρήγορη και ο καθένας βλέπει τις OPEN Yamaha να μας περνάνε άνετα στην ευθεία. Δεν παραπονιέμαι για το πλαίσιο όμως, διότι είναι πολύ καλύτερο από αυτό που είχα πέρυσι. Είμαι χαρούμενος με την Honda μου, όπως ποτέ στο παρελθόν".

 

Επόμενο άρθρο »

Guintoli: Θα είμαστε δυνατοί στην Aragon!

« Προηγούμενο άρθρο

Μόνον έτσι θα δείξει τις αρετές του ο Redding!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα