• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μόνον έτσι θα δείξει τις αρετές του ο Redding!
Διαβάστε με ποιόν τρόπο λέει ότι θα γίνει αυτό ο Bartholemy
Νέα 04/04/2014 - 13:22

Για να μπορέσει να ξεδιπλώσει πλήρως το ταλέντο του, ο Scott Redding πρέπει να πάρει την πρωτότυπη Honda RC213V το 2015. Αυτή είναι η προσωπική γνώμη του μάνατζερ του Βρετανού, Michael Bartholemy, ο οποίος λίγο έλειψε να πανηγυρίσει μαζί με τον αναβάτη του τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή το 2013 (Moto2), με την ομάδα της Marc VDS Racing.

 

Πάντως για την ώρα, ο Redding δίνει τις μάχες του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στη μεγάλη κατηγορία, πάνω στην OPEN μοτοσυκλέτα της Honda, που ανήκει στην ομάδα του Fausto Gresini. Η RCV1000R του Βρετανού δεν έχει σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως πνευματικές βαλβίδες ή το seamless κιβώτιο του Ιάπωνα κατασκευαστή, σε αντίθεση με τη μοτοσυκλέτα του Alvaro Bautista.

 

Η OPEN Honda είναι φανερό ότι υπολείπεται αρκετά σε τελική, χάνοντας κάτι παραπάνω από 19χλμ/ώρα από τις εργοστασιακές μοτοσυκλέτες στον πρώτο γύρο του Κατάρ. Παρά ταύτα, ο Βρετανός είχε καλή παρουσία στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, όπου και - εκμεταλλευόμενος τις αρκετές πτώσεις - πήρε την έβδομη θέση.

 

Το πιο σημαντικό πάντως, ήταν το γεγονός ότι βγήκε νικητής στον πρώτο του αγώνα στη μεγάλη κατηγορία, απέναντι στον έμπειρο Nicky Hayden που αγωνίζεται με την ίδια μοτοσυκλέτα όπως και ο Redding. Φυσικά ο τελευταίος θέλει όσο τίποτε να αποδείξει στο HRC αλλά και στον Gresini, ότι του αξίζει μια πρωτότυπη RC213V του χρόνου.

 

"Είναι εκ των ων ουκ άνευ, για τον Redding να πάρει μια εργοστασιακή μοτοσυκλέτα το 2015. Αυτός είναι ο στόχος μας και πρέπει να τα καταφέρουμε. Πολλοί συγκρίνουν τον Scott με τον Marc ή τον Pol (σ.σ. Espargaro), αλλά αυτοί είχαν την ευκαιρία να έρθουν στη μεγάλη κατηγορία πάνω σε εργοστασιακές μοτοσυκλέτες, κάτι που δεν ισχύει για τον Scott. Ο στόχος μας πάντως είναι, στο τεστ μετά τον αγώνα της Βαλένθια τον Νοέμβριο, ο Scott να είναι στη σέλα μιας εργοστασιακής μοτοσυκλέτας", δήλωσε ο Bartholemy.

 

Επόμενο άρθρο »

Abraham: Όλοι παραπονιούνται!

« Προηγούμενο άρθρο

Η SYM στο Scooter Moto Festival 2014

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα