• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang IΙ: Οι χρόνοι στις 12
Κατεβαίνουν οι χρόνοι, μπροστά ο Pedrosa!
Νέα 05/02/2014 - 07:05

Χρειάστηκε να συμπληρωθεί η πρώτη ώρα για να βγουν και οι 26 αναβάτες στην πίστα της Μαλαισίας, τη δεύτερη ημέρα των επίσημων δοκιμών που διεξάγονται αυτή την εβδομάδα στην Sepang.

 

Η κατάσταση της πίστας είναι αρκετά καλύτερη από χτες και αυτό βοήθησε στο να κατεβούν οι χρόνοι ήδη από το ξεκίνημα! Λίγο πριν τις 12:30 (τοπική ώρα) και ο Dani Pedrosa είναι αυτός που προηγείται στη λίστα με τους χρόνους, χάρη σ' έναν γρήγορο γύρο του στα 2:00.336! Αυτός ο χρόνος ήταν αρκετός για να ρίξει στη δεύτερη θέση (για 3 χιλιοστά) έναν ανανεωμένο Stefan Bradl, ο οποίος κράτησε τα ηνία για σύντομο χρονικό διάστημα (2:00.339).

 

Οι οδηγοί έχουν ξεκινήσει πολύ δυνατά και δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν δούμε - σήμερα κιόλας - χρόνους κάτω από το 2:00! Να σημειωθεί ότι από το 2012 υπάρχει (ανεπίσημος) χρόνος του Casey Stoner στο 1:59.6 στην Μαλαισία.

 

Η τρίτη θέση ανήκει στον Valentino Rossi που συνεχίζει να βελτιώνεται αντιμετωπίζοντας με επιτυχία τα προβλήματα της περσινής χρονιάς. Ο Ιταλός σούπερ σταρ είναι μπροστά από τον Marquez για 31 χιλιοστά, ο οποίος με τη σειρά του αφήνει στην πέμπτη θέση έναν συγκλονιστικό Aleix Espargaro, ο οποίος με χρόνο στα 2:00.547 χάνει μόλις μισό δέκατο από την εργοστασιακή Honda του Παγκόσμιου Πρωταθλητή!

 

Οι χρόνοι είναι κοντά και οι πρώτοι οχτώ αναβάτες έχουν ήδη πέσει κάτω από το 2:01! Στην έκτη θέση είναι ο Bradley Smith, με τον Jorge Lorenzo να ακολουθεί πιο πίσω ψάχνοντας ακόμα λύσεις στα ηλεκτρονικά για να αντιμετωπίσει το μειονέκτημα των 20lt στο καύσιμο. Ο Ισπανός της Yamaha είναι - αυτή την ώρα - 0.279 από την κορυφή.

 

Ο Iannone συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε χτες και φιγουράρει στη λίστα ως η καλύτερη Ducati, όντας παράλληλα και ο τελευταίος που πέφτει από το όριο του 2:01, με διαφορά στο μισό δευτερόλεπτο από την κορυφή, δίνοντας πολλές ελπίδες στους οπαδούς των κόκκινων! Οι Pol Espargaro και Alvaro Bautista κλείνουν τη δεκάδα.

 

Το δίδυμο της εργοστασιακής Ducati συνεχίζει τη σύγκριση ανάμεσα σε GP13 και GP14, με τους δυο τους να έχουν ψαλιδίσει τη διαφορά τους από τον πρώτο στα 0.8 (ο Dovi) και 1 δευτερόλεπτο (ο Cal). Το σύνολο του grid έχει κατεβάσει χρόνους και αναμένουμε με ενδιαφέρον τη συνέχεια! Μάχη γίνεται ανάμεσα στην Honda του Hayden και την FTR-Yamaha του Edwards, με τον πρώτο να επικρατεί για 12 χιλιοστά του δευτερολέπτου! Ο De Puniet και η πρωτότυπη Suzuki του είναι στην 18η θέση, 2.8δ από την κορυφή.

 

Δείτε τους χρόνους στη δεύτερη φωτογραφία μας!

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang: Φωτογραφικό 1

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Προβληματισμός για τα 20lt

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα