• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang: Φωτογραφικό 1
Εικόνες δράσης από την πίστα της Μαλαισίας
Νέα 05/02/2014 - 07:38

Το πρώτο επίσημο τεστ του 2014 διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην πίστα της Sepang και πολλά είναι τα συμπεράσματα που αναμένουμε να βγουν τόσο για τις εργοστασιακές συμμετοχές, όσο και για τις μοτοσυκλέτες που υπάγονται στην OPEN κατηγορία.

 

Με τα πρώτα δεδομένα που έχουμε, η Honda δείχνει να συνεχίζει να κρατά το πάνω χέρι στα εργοστάσια, με την Yamaha να προβληματίζεται για τη μείωση στα 20lt κάτι που απασχόλησε περισσότερο τον Lorenzo την πρώτη ημέρα. Η Ducati αναλώνεται σε συγκρίσεις ανάμεσα στην GP13 και GP14, ενώ οι εργοστασιακοί της αναβάτες θα δοκιμάσουν και την OPEN μοτοσυκλέτα στο δεύτερο τεστ της Μαλαισίας (στα τέλη του μήνα).

 

Στις OPEN, ο Aleix Espargaro είναι πραγματικά καθηλωτικός και αποδεικνύει πόσο σπουδαίο (και ανεκμετάλλευτο) ταλέντο είναι! Η FTR-Yamaha του είναι εντυπωσιακή, την ώρα που οι RCV1000R δείχνουν να υποφέρουν από έλλειψη δύναμης.

 

Απολαύστε το πρώτο μας φωτογραφικό αφιέρωμα από την πίστα της Sepang και μείνετε συντονισμένοι με συνεχή ενημέρωση από τα τεκταινόμενα των δοκιμών!

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang II: Οι χρόνοι στις 14:00

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang IΙ: Οι χρόνοι στις 12

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα