• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Προβληματισμός για τα 20lt
"Θα βρούμε τη λύση τις επόμενες ημέρες"
Νέα 04/02/2014 - 18:30

Τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν ομαλά για τον Jorge Lorenzo την πρώτη ημέρα δοκιμών στην πίστα της Μαλαισίας. Ο Ισπανός, όπως παραδέχτηκε, αντιμετώπισε πρόβλημα με τους νέους κανονισμούς που επιβάλουν μείωση ενός λίτρου στις εργοστασιακές συμμετοχές (από 21 σε 20lt φέτος).

 

Είναι γνωστό ότι η M1 δεν τα πάει καλά με την κατανάλωση, καθώς ουκ ολίγες φορές έχει αποδειχθεί ότι δυσκολευόταν πέρυσι ακόμα και με τα 21 λίτρα καύσιμο. Η καινούργια πρόκληση για το γιαπωνέζικο εργοστάσιο είναι μεγάλη, με τον Lorenzo να προσπαθεί να βρει απάντηση μέσω αλλαγών στα ηλεκτρονικά, χωρίς όμως επιτυχία.

 

"Όπως πάντα, είναι δύσκολο να επιστρέψεις σε φόρμα μετά το χειμερινό διάλειμμα", δήλωσε ο προπέρσινος Παγκόσμιος Πρωταθλητής. "Μερικοί μήνες χωρίς προπόνηση σε αλλάζουν αρκετά κι έτσι η πρώτη ημέρα είναι πάντα δύσκολη. Η μοτοσυκλέτα έχει επίσης αλλάξει αρκετά, σε σχέση με πέρυσι".

 

"Ο νέος κανονισμός με τα 20 λίτρα, μας ανάγκασε να κάνουμε αρκετές αλλαγές στα ηλεκτρονικά και ως εκ τούτου η μοτοσυκλέτα δεν δουλεύει ακριβώς όπως θα ήθελα. Ξέρω όμως ότι θα βρούμε τη λύση στις επόμενες δυο ημέρες", πρόσθεσε με σιγουριά ο μεγάλος αυτός αναβάτης.

 

Πάντως, ο Lorenzo ολοκλήρωσε στην τέταρτη θέση σήμερα, με καλύτερο χρόνο του στο 2:01.082, που τον άφησε 0.796 πίσω από τον Marc Marquez.

 

Επόμενο άρθρο »

Το κράνος του Vale!

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Θετικά και στις δυο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα