• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πόνος στο λαιμό για Pedrosa
“Δεν ξέρω τι το προκάλεσε αλλά με επηρέασε στην πίστα”
Νέα 15/03/2013 - 11:24

Η τελευταία ημέρα δοκιμών για τον Dani Pedrosa, στην πίστα Circuit of the Americas, δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς ένας πόνος στο λαιμό δεν τον άφησε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από τη δεύτερη θέση, πίσω από τον ταχύτατο Marquez. Ο Ισπανός δευτεραθλητής του Πρωταθλήματος πέρυσι, ο οποίος είχε μειώσει τη διαφορά του από τον ομόσταυλό του στο 0,123δ τη δεύτερη ημέρα, έριξε ακόμα 1/10 το χρόνο του χτες, ωστόσο έμεινε πάνω από 6/10 πίσω από τον εξαιρετικό Marquez (0,617δ).

 

«Μετά την πρώτη μου έξοδο, αντιμετώπισα έναν πόνο στο λαιμό! Δεν ξέρω τι τον προκάλεσε, αλλά επηρέασε την οδήγησή μου κι έτσι αποφάσισα να μην κάνω πολλούς γύρους σήμερα», σχολίασε ο Pedrosa. «Παρ’ όλα αυτά, σε γενικές γραμμές όλα πήγαν καλά και είχαμε τρεις θετικές ημέρες και είμαι χαρούμενος που ήρθαμε εδώ. Καταφέραμε να κάνουμε πολλούς γύρους σε μια πίστα που είναι δύσκολη και πολύ ιδιαίτερη. Υπάρχουν μερικά δυνατά σημεία φρεναρίσματος και κάποιες τυφλές στροφές και ήταν σημαντικό που ήρθαμε εδώ, ώστε να βρούμε σημεία αναφοράς».

 

«Δεν καταφέραμε να δοκιμάσουμε πολλά, από άποψη ρυθμίσεων, διότι δεν γνωρίζαμε την πίστα και η άσφαλτος δεν ήταν 100% έτοιμη με τόσο λίγους αναβάτες, ωστόσο βελτιωνόμασταν σταθερά. Δοκιμάσαμε μόνο το λάστιχο με τη μαλακή γόμα και σε γενικές γραμμές η αίσθησή μας είναι καλή. Θέλω να ευχαριστήσω την Honda που μας έφερε εδώ, ήταν πολύ σημαντικό και τους είμαι ευγνώμων».

 

Επόμενο άρθρο »

Το 3ο video από το Τέξας

« Προηγούμενο άρθρο

Austin ημέρα 3η

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα