• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austin ημέρα 3η
Ασταμάτητος ο Marquez!
Νέα 15/03/2013 - 09:46

Οι Marc Marquez, Dani Pedrosa, Stefan Bradl και η έκτακτη συμμετοχή Blake Young – της Attack Performance – είχαν όλη την πίστα του Τέξας στη διάθεσή τους, χτες 3η και τελευταία ημέρα των δοκιμών στην Αμερική. Η εργοστασιακή ομάδα της Yamaha άλλωστε, είχε αποφασίσει ότι περαιτέρω παραμονή στο Austin δεν άξιζε τον κόπο και έφυγε από την Πέμπτη.

 

Ο Marc Marquez – βγήκε πρώτος στην πίστα – μετά από μόλις 25 γύρους το πρωί σημείωσε γρήγορα 2.03.281δ και πήρε κεφάλι στους χρόνους, ρίχνοντας το προχτεσινό του ρεκόρ κατά 6/10! Με το συγκεκριμένο χρόνο ο Marquez κατάφερε να αναδειχθεί κορυφαίος αυτό το τριήμερο στο Τέξας, ενώ ο ίδιος αυτός χρόνος θα αποτελεί σημείο αναφοράς για τους υπόλοιπους αναβάτες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, το Σ/Κ του αγώνα τον Απρίλιο.

 

Ο ομόσταυλός του, Dani Pedrosa, ήταν και πάλι δεύτερος – μισό δευτερόλεπτο πίσω από το φοβερό μικρό – ολοκληρώνοντας πολύ γρήγορα την 3η ημέρα, μετά από μόλις 24 γύρους! Η αιτία της αποχώρησής του ήταν ένας μικρός πόνος στο λαιμό. Το όριο του 2.04 δεν κατάφερε να ξεπεράσει ο Stefan Bradl, ο οποίος περιορίστηκε στην 3η θέση, με διαφορά σχεδόν στο ένα δευτερόλεπτο από τον αντίπαλό του στην Moto2. Όπως ο Pedrosa, έτσι και ο Γερμανός της LCR Honda, αποφάσισε να σταματήσει νωρίτερα τις δοκιμές – μετά από 43 γύρους – αφήνοντας όλη την πίστα στον Marquez, ο οποίος έδειχνε να το διασκεδάζει και συνέχισε μέχρι την τελευταία στιγμή να γράφει χιλιόμετρα!

 

Οι χρόνοι την 3η και τελευταία ημέρα δοκιμών:

 

1. Marc Marquez (Honda) 2'03”281 (60 γύροι)

2. Dani Pedrosa (Honda) 2'03”898 (24 γύροι)

3. Stefan Bradl (Honda) 2'04”225(43 γύροι)

4. Blake Young (Attack Performance) 2'12”186 (42 γύροι)

 

Επόμενο άρθρο »

Πόνος στο λαιμό για Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

Οι δηλώσεις Marquez & Pedrosa το μεσημέρι

Χορηγοί