• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: “Chattering και στην ευθεία”
“Ελπίζω να μην το έχουμε και αύριο στον αγώνα”
Νέα 20/10/2012 - 12:53

Ο Dani Pedrosa θα ξεκινήσει αύριο στην δεύτερη θέση του grid, στην 13η του φορά που θα πάρει θέση στην μπροστινή σειρά, καθώς συνεχίζει το κυνήγι του πρωτοπόρου στην βαθμολογία, Jorge Lorenzo...

 

«Τα πράγματα ήταν δύσκολα διότι είχαμε έντονο πρόβλημα με το chattering, το απόγευμα, και ήταν πολύ δύσκολο να κάνω καθαρούς γύρους, διότι ακόμα και στην ευθεία αντιμετώπιζα αυτό το πρόβλημα!», παραδέχτηκε ο Ισπανός, ο χρόνος του οποίου – δεδομένου του chattering – παραμένει εντυπωσιακός, επιβεβαιώνοντας την τρομερή του φόρμα! Οι κατατακτήριες ήταν ωραίες, ιδιαίτερα προς το τέλος, με τις πρώτες θέσεις να αλλάζουν κατόχους και τον Dani να μένει τελικά 0.194 πίσω από τον Lorenzo.

 

«Καταφέραμε ωστόσο να βρεθούμε στην πρώτη σειρά πάλι και η δεύτερη θέση είναι καλή», συνέχισε ο Pedrosa «Ο ρυθμός ήταν γρήγορος και αφού χάσαμε τα δεύτερα ελεύθερα χτες, σήμερα δουλέψαμε πολύ στον ρυθμό αγώνα. Ελπίζω να μην έχουμε το chattering στον αγώνα. Επίσης και ο καιρός θα παίξει σημαντικό ρόλο, έτσι πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί αύριο!»

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: "Αύριο θα είναι μακρύς αγώνας"

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Moto2: Η pole στον Espargaro

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα