• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: "Αύριο θα είναι μακρύς αγώνας"
Κράτησε χαμηλούς τόνους παρά τον φοβερό του χρόνο
Νέα 20/10/2012 - 13:24

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Jorge Lorenzo, ήταν εξαιρετικός στα τελευταία λεπτά των απογευματινών χρονομετρημένων και με ένα εκπληκτικό 2.00.334 (νέο απόλυτο ρεκόρ πίστας) κατάφερε να πάρει την pole position, δείχνοντας ότι συνεχίζει να είναι σταθερός πάνω στην M1 του και με τρεις γύρους να απομένουν, δύσκολα θα χάσει τον Τίτλο...

 

«Κάναμε έναν πολύ καλό γύρο στο τέλος με το νέο ελαστικό…», εξήγησε ο Ισπανός άσος της Yamaha, ο οποίος είχε δει προς στιγμή, τους Dovizioso και Pedrosa να του παίρνουν την pole. «Στα μισά περίπου, δυσκολευτήκαμε διότι είχαμε λίγο chattering και ταυτόχρονα ο πίσω τροχός δεν δούλευε τόσο καλά, όπως το πρωί». Στην συνέχεια, και παρά τον εκπληκτικό του χρόνο, ο Lorenzo έριξε τους τόνους, δηλώνοντας ότι δεν είναι ευχαριστημένος με τον ρυθμό του!

 

«Πρέπει να δουλέψουμε λίγο ακόμα στον ρυθμό μας, καθώς δεν είναι ακόμα εξαιρετικός, αλλά έχουμε μερικά πράγματα υπόψη μας για να δοκιμάσουμε αύριο. Θα δούμε τι θα γίνει. Αύριο θα είναι ένας μακρύς αγώνας σε δύσκολες συνθήκες»

 

Επόμενο άρθρο »

Επιβεβαίωση για Dovizioso

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: “Chattering και στην ευθεία”

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα