• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Moto2: Η pole στον Espargaro
Τρομερός ο Ισπανός με νέο απόλυτο ρεκόρ πίστας
Νέα 20/10/2012 - 11:54

Οι συνθήκες στην πίστα της Μαλαισίας, για τις σημερινές κατατακτήριες της Moto2, ήταν πολύ καλές στην αρχή, όταν και η θερμοκρασία δεν ήταν τόσο ανεβασμένη. Τότε ήταν που οι περισσότεροι από τους πρώτους έκαναν τους ταχύτερούς τους γύρους, αλλά όχι και ο poleman Espargaro, ο οποίος με έναν χρόνο στα 2.06.962 στον τελευταίο του γύρο, πήρε την 6η φετινή του pole, σημειώνοντας νέο απόλυτο ρεκόρ πίστας, όντας ο μοναδικός που έπεσε κάτω από το 2.07! Ο Redding δεν ήταν σε θέση να κοντράρει τον Ισπανό, αλλά κατάφερε – για 5η φορά φέτος – να πάρει θέση στην μπροστινή σειρά, με τον Marquez να έρχεται τρίτος.

 

Ο Nakagami συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις και φιγουράρει στην 4η θέση, με τον Zarco να παίρνει θέση δίπλα του. Εξαιρετικός ο Smith, ο οποίος οδήγησε πολύ καλά την μοτοσυκλέτα του, παρά τα δυο σπασμένα δάκτυλα από την χτεσινή του πτώση και πήρε την 6η θέση. Ο Rabat ανοίγει την τρίτη γραμμή της αυριανής σειράς εκκίνησης, με τον Luthi να είναι 8ος, ελάχιστα μπροστά από τον De Angelis που ολοκλήρωσε στην 9η  θέση, μένοντας κολλημένος πίσω από τον Redding για να καταφέρει να κάνει τον γρήγορο χρόνο του. Ο Aegerter ολοκλήρωσε την δεκάδα, με τον Iannone να μένει σε χαμηλά επίπεδα, καταλαμβάνοντας την 11η θέση.

 

Πολλές πτώσεις στις κατατακτήριες της Μοτο2, με τους οδηγούς να πιέζουν πολύ… πρώτος έπεσε ο Elias και τον ακολούθησαν οι Pons, Terol, Di Meglio και ο Simon. Ευτυχώς κανείς τους δεν έπαθε κάτι το ανησυχητικό. Ο αυριανός αγώνας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ο Espargaro πρέπει να νικήσει, αν θέλει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για τον Τίτλο.

 

Αναλυτικά οι χρόνοι και οι τελικές στο συνοδευτικό μας αρχείο

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: “Chattering και στην ευθεία”

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang: O Lorenzo στην pole

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα