• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Checa: Να αποφύγουμε τα αχρείαστα ρίσκα!
Με σκληρή δουλειά θα κερδίσουμε στο Misano!
Νέα 08/06/2012 - 13:42

Ο Carlos Checa δεν μπορεί να επαναλάβει τα λάθη των προηγουμένων αγώνων, αν θέλει να μείνει εντός στόχου, που δεν είναι άλλος από τον τίτλο στο Πρωτάθλημα των Superbikes. O Ισπανός της Althea Ducati, βρίσκεται μόλις στην 5η θέση της βαθμολογίας, 30 ολόκληρους βαθμούς πίσω από τον μεγάλο του αντίπαλο Max Biaggi

 

«Ήμουν πολύ απογοητευμένος για την πτώση μου στον δεύτερο αγώνα του Miller», δήλωσε ο Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής. «Δεν ήταν αυτό που χρειαζόμασταν, μετά την νίκη μας στον πρώτο αγώνα. Τώρα όμως η προσοχή μου είναι στραμμένη στο Misano, όπου ελπίζω να κάνω δυο πολύ καλούς αγώνες μπροστά στο ιταλικό κοινό!»

«Θα είναι δύσκολο Σ/Κ, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Πρέπει να κατανοήσουμε τις συνθήκες εκεί, την πρόσφυση και το επίπεδο των αντιπάλων μας, αλλά αν δουλέψουμε σκληρά και αποφύγουμε τα αχρείαστα ρίσκα, ξέρω ότι μπορούμε να φέρουμε δυνατά αποτελέσματα στο Misano. Είναι μια πίστα που μου αρέσει και εκεί μπορείς πάντα να υπολογίζεις και στην ενθουσιώδη υποστήριξη του κοινού!»

 

Εμείς να σημειώσουμε ότι ο Ισπανός οδηγός είχε κερδίσει και τους δυο αγώνες στο Misano, πέρυσι!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Misano, ΕΔ1: Δυνατή αρχή για Melandri

« Προηγούμενο άρθρο

Biaggi: Πρέπει να βελτιώσουμε την Aprilia!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα