• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Αλλάζει σε Suter η ομάδα του Gresini!
Ξεκινώντας από τον αγώνα του Le Mans
Νέα 09/05/2012 - 12:31

Η απογοητευτική εμφάνιση της ομάδας του Gresini στον αγώνα της Κυριακής, ήταν βέβαιο ότι θα είχε συνέπειες και τα πρώτα σημάδια φάνηκαν στις δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ομάδας Fausto Gresini:

«Καλύτερα να ξεχάσουμε τον συγκεκριμένο αγώνα. Θα επανεκτιμήσουμε προσεκτικά την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την κατάλληλη απόφαση πριν τον επόμενο αγώνα»

 

Μέσα στις επόμενες ημέρες, με αστραπιαίες κινήσεις είναι η αλήθεια, η ομάδα του Gresini επιβεβαίωσε ότι οι οδηγοί της (Wilairot και Rea) θα αφήσουν το πλαίσιο του Moriwaki και θα εμφανιστούν με Suter στο Le Mans.

 

Η Ιταλική ομάδα χρησιμοποιούσε το Γιαπωνέζικο πλαίσιο από την αρχή του project της στην Moto2 και κέρδισαν – πριν δυο χρόνια – το πρώτο τους Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με το Moriwaki στα χέρια του Toni Elias.

 

Πάντως, μέχρι στιγμής το πλαίσιο δείχνει μη ανταγωνιστικό στο Πρωτάθλημα. Πλέον, μετά την αλλαγή της ομάδας του Gresini, η μόνη που χρησιμοποιούν το πλαίσιο του Ιάπωνα, είναι ο Anthony West και η Elena Rossel της QMMF.

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Νέα άρνηση στις φήμες περί αποχώρησης!

« Προηγούμενο άρθρο

Ποιος θα αντικαταστήσει τον Edwards;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA