• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ποιος θα αντικαταστήσει τον Edwards;
Η αναζήτηση έχει ήδη ξεκινήσει!
Νέα 09/05/2012 - 11:56

Επίσημα πλέον, η Forward Racing ανακοίνωσε ότι ο Colin Edwards δεν θα παραβρεθεί στο επόμενο GP του Le Mans, στις 18-20 Μαΐου. Ο Τεξανός θα παραμείνει εκτός για 2-3 εβδομάδες, μετά το ατυχές συμβάν που είχε στις κατατακτήριες του Estoril. Μετά την επιτυχημένη επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε στην Βαρκελώνη, ο Edwards, οι γιατροί του αλλά και η ομάδα του, συμφώνησαν να μην βιαστούν όσον αφορά την επιστροφή του στην δράση. Άλλωστε, είναι η τέταρτη φορά που τραυματίζεται στο συγκεκριμένο σημείο (κλείδα).

 

Εν τω μεταξύ, η ομάδα του Αμερικανού ψάχνει για αντικαταστάτη στο Le Mans: «Αρκετοί αναβάτες μας έχουν προσεγγίσει, ωστόσο αύριο (σ.σ. σήμερα) θα αποφασίσουμε οριστικά», σχολιάζει μια ανακοίνωση της Forward Racing.

 

Ο ίδιος ο Edwards, δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός της αναζήτησης αντικαταστάτη και μέσω του twitter ζητά από τους οπαδούς του να ψηφίσουν ποιον θέλουν να δουν στην θέση του! Γράφει συγκεκριμένα: «Λοιπόν, αν μπορούσατε να διαλέξετε, θα επιλέγατε τον Haslam ή τον Vermeulen για να οδηγήσουν την μοτοσυκλέτα μου στο Le Mans

 

Ο Leon Haslam οδηγεί την BMW του στο Πρωτάθλημα των SBK, ενώ ο Chris Vermeulen δεν έχει ομάδα, αλλά είχε κερδίσει το 2007 – με την Suzuki του – στον βρεγμένο αγώνα του MotoGP, στην συγκεκριμένη πίστα.

 

Εσείς ποιόν θα επιλέγατε; Γράψτε μας την γνώμη σας στην σελίδα μας στο facebook!

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Αλλάζει σε Suter η ομάδα του Gresini!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Monza: Φωτογραφικό Αφιέρωμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA