• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Νέα άρνηση στις φήμες περί αποχώρησης!
Σε ραδιοφωνική εκπομπή της Ιταλίας
Νέα 09/05/2012 - 13:14

Χτες γράφαμε για τις φήμες περί αποχώρησης του Valentino Rossi από το MotoGP. Τα νέα έκαναν αμέσως τον γύρο του κόσμου και αναπαράχθηκαν σε πολλές ιστοσελίδες στο διαδίκτυο. Βέβαια, αναπόφευκτα έφτασαν στα αυτιά και του ίδιου του Ιταλού, ο οποίος – μέσω twitter – διέψευσε κάθε φήμη περί αποχώρησής του.

 

Ωστόσο, το Radio DJ της γειτονικής χώρας, τον κάλεσε τηλεφωνικά (την ώρα που ο Rossi έτρωγε το μεσημεριανό του!) και είχε μια σύντομη κουβέντα μαζί του. Για όσους γνωρίζουν Ιταλικά, μπορείτε να την ακούσετε εδώ.

 

Ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής ήταν ευδιάθετος, γελώντας με τις ιστορίες που τον θέλουν να αποχωρεί στο τέλος της χρονιάς, σημειώνοντας ότι δεν είναι αλήθεια, ότι είναι κατασκευασμένες και δεν γνωρίζει ποιες ήταν οι πηγές των δημοσιογράφων που το έβγαλαν προς τα έξω.

 

Ο οδηγός της Ducati επισήμανε ότι κάθε χρόνο κάποιος αποφασίζει να τον «αποσύρει», ενώ προς το καλοκαίρι υπάρχουν αναφορές ότι έγινε πατέρας και πάντα υπάρχει ένας άλλος που ισχυρίζεται ότι πηγαίνει στην Ferrari! Ερωτηθείς για την οργισμένη αντίδρασή του μετά τον αγώνα στο Κατάρ, ο Vale παραδέχτηκε ότι το έκανε για να ταρακουνήσει την Ducati και να τους κάνει να ενεργοποιηθούν!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Monza: Paddock Girls

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Αλλάζει σε Suter η ομάδα του Gresini!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA