• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μεικτά συναισθήματα από τους οδηγούς της Honda
Με το βλέμμα στραμμένο στις κατατακτήριες
Νέα 07/04/2012 - 00:10

Οι ελεύθερες δοκιμές ολοκληρώθηκαν και η ομάδα της Honda είδε τους αναβάτες της, Casey Stoner και Dani Pedrosa να τερματίζουν στην 3η και 5η θέση αντίστοιχα. Ο Αυστραλός προηγούνταν και στις τρίτες ελεύθερες δοκιμές, μέχρις ότου οι υπόλοιποι αναβάτες φορέσουν το νέο μαλακό ελαστικό και να βελτιώσουν τους χρόνους τους. Το Καγκουρό έριξε τον χρόνο του κατά 0.3 δευτ. παρόλο που παρέμεινε με τα σκληρά ελαστικά μέχρι τέλους.

 

Ο Dani Pedrosa, ο οποίος είχε μια πτώση στα δεύτερα δοκιμαστικά, χρησιμοποίησε μόνο μια μοτοσυκλέτα, ενώ οι μηχανικοί της ομάδας δούλευαν ασταμάτητα ώστε να επιδιορθώσουν την πρώτη. Ωστόσο και ο Pedrosa κατάφερε να βελτιώσει τον χρόνο του κατά μισό δευτερόλεπτο, από τις δεύτερες στις τρίτες δοκιμές.

 

Casey Stoner: "Σήμερα τα πράγματα ήταν αρκετά καλά για εμάς... αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα στις δυο πρώτες δοκιμές, αλλά τα διορθώσαμε στην τρίτη και τελευταία, κάτι που είναι πολύ θετικό. Καταφέραμε να περιορίσουμε τα ηλεκτρονικά ακόμη πιο πολύ και τώρα έχω καλύτερη αίσθηση του πίσω ελαστικού και αυτό με γεμίζει σιγουριά. Αυτό μου επέτρεψε να κάνω καλούς χρόνους με χρησιμοποιημένα ελαστικά. Κάποιοι μπήκαν μπροστά μας στην όλη διαδικασία και έτσι δεν καταφέραμε να δείξουμε για τι είμαστε ικανοί, όμως εμείς ξέρουμε πως αισθανόμαστε και είμαστε πανέτοιμοι για τις κατατακτήριες αύριο"

 

Dani Pedrosa: "Η ημέρα δεν πήγε τόσο καλά όσο θα θέλαμε. Αντιμετώπισα κάποια προβλήματα με τα ηλεκτρονικά και δεν μπορούσα να οδηγήσω στο 100%, ειδικά στις εξόδους από τις στροφές, εκεί που αντιμετωπίζουμε τα περισσότερα προβλήματα. Ας ελπίσουμε ότι οι μηχανικοί θα βρουν μια λύση και ότι θα έχουμε μια καλή πορεία στις κατατακτήριες αύριο. Η πτώση μου στις πρώτες δοκιμές ήταν εντελώς αναπάντεχη... συνέβη στον πρώτο μου γύρο της δεύτερης εξόδου, και δεν πίεζα καθόλου. Ωστόσο δεν χτύπησα, οπότε όλα καλά".

 

Επόμενο άρθρο »

Δίνει τον ρυθμό ο Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: "Θα αγόραζα την Ducati αν μπορούσα!"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα