• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δίνει τον ρυθμό ο Lorenzo!
Τον εαυτό του κατηγορεί ο Ben Spies
Νέα 07/04/2012 - 00:35

Οι τρίτες και τελευταίες δοκιμές, ολοκληρώθηκαν πριν λίγες ώρες στην πίστα του Κατάρ, με τον Ισπανό να καταφέρνει να είναι πρώτος στην λίστα με τους αναβάτες. Ο Lorenzo είχε παραμείνει στην δεύτερη θέση κατά την διάρκεια των προτελευταίων ελεύθερων δοκιμών, νωρίτερα το απόγευμα, με διαφορά 0.214 δευτ. από τον πρωτοπόρο (Stoner), συνεχίζοντας να δουλεύει στο set-up της μοτοσυκλέτας του. Στις ελεύθερες δοκιμές 3 όμως, ο οδηγός από την Μαγιόρκα επέλεξε το μαλακό ελαστικό, που του έδωσε την απαραίτητη ώθηση ώστε να κερδίσει την πρώτη θέση, 0.154 δευτ. μπροστά από τον εκπληκτικό Crutchlow.

 

Από την άλλη, ο Ben Spies δεν ήταν τόσο τυχερός σήμερα το βράδυ. Ο Τεξανός είχε ξεκινήσει προσομοίωση αγώνα, όταν έχασε το μπροστινό μέρος μάλλον εξαιτίας του ελαστικού που δεν είχε ζεσταθεί αρκετά. Ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα και γύρισε στο γκαράζ, ωστόσο η ατυχία χτύπησε και πάλι την πόρτα του Αμερικανού, με την 2η μοτοσυκλέτα του να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα και έτσι έμεινε μόλις με 8 γύρους στο ενεργητικό του.

 

Jorge Lorenzo: " Είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα διότι βελτιωθήκαμε πολύ, σε σχέση με τους χτεσινούς μας χρόνους. Είμαι επίσης χαρούμενος που είδα τον Cal στην δεύτερη θέση, η μοτοσυκλέτα δείχνει πολύ καλύτερη συγκριτικά με πέρυσι. Θεωρώ ότι έχουμε ακόμα μεγαλύτερα περιθώρια βελτίωσης για αύριο! υπάρχουν ακόμη κάποια θέματα που πρέπει να λυθούν, ειδικά η είσοδός μας στις στροφές, αλλά καταφέραμε να έχουμε έναν καλό ρυθμό. Θα βάλω τα δυνατά μου αύριο στις κατατακτήριες και θα δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε!"

 

Ben Spies: "Ήταν δύσκολα σήμερα... είχαμε ένα καλό Σ/Κ μέχρι τώρα και δυστυχώς σήμερα ήταν η πιο σημαντική διαδικασία για εμάς. Βγήκα έξω να κάνω προσομοίωση αγώνα και νομίζω ότι δεν άφησα το εμπρός ελαστικό να ζεσταθεί αρκετά. Πρέπει να κοιτάξω τα δεδομένα για να το επιβεβαιώσω, όμως το φταίξιμο είναι εξολοκλήρου δικό μου. Δυστυχώς η δεύτερη μοτοσυκλέτα είχε κάποια προβλήματα κι έτσι - ουσιαστικά - χαράμισα την σημερινή ημέρα για εμάς..."

 

Wilco Zeelenberg (Μάνατζερ της ομάδας): "Μια εξαιρετική τελευταία δοκιμή, είχαμε καλή ταχύτητα και καταφέραμε να λύσουμε κάποια θέματα από χτες. Στην αρχή πήραμε λάθος δρόμο, ωστόσο στην συνέχεια διορθώσαμε την πορεία μας. Ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε αύριο... εάν η πίστα βελτιωθεί και καταφέρουμε να βελτιωθούμε στην είσοδο των στροφών, τότε θα είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα!"

 

Επόμενο άρθρο »

Στα σύννεφα πετούν Crutchlow και Dovizioso!

« Προηγούμενο άρθρο

Μεικτά συναισθήματα από τους οδηγούς της Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα