• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: "Θα αγόραζα την Ducati αν μπορούσα!"
O επιχειρηματίας Rossi μιλά για το παρόν και το μέλλον!
Νέα 07/04/2012 - 19:34

Το εβδομαδιαίο περιοδικό της Gazzetta dello Sport (Sportweek), κυκλοφορεί σήμερα και έχει τον Valentino Rossi στο εξώφυλλο (έγινε ολόκληρο ζήτημα στο twitter για το αν έπρεπε να κόψει το μουστάκι ή όχι!! βλ. φωτό 2). Ο Ιταλός σούπερ σταρ μιλά για πρώτη φορά ως επιχειρηματίας και όχι μόνο ως αναβάτης μοτοσυκλετών...

 

"Δεν νομίζω να εισάγω την εταιρεία μου στο χρηματιστήριο, ωστόσο αν είχα αρκετά χρήματα, θα αγόραζα την Ducati!", δηλώνει ο Rossi. Στην συνέχεια μιλά για το σύνολο των επιχειρήσεων που έχει ανοίξει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, Tavullia, με το λογότυπο VR46 καθώς και για τους 70-80 ανθρώπους οι οποίοι δουλεύουν γι' αυτόν.

 

"Κάποια στιγμή, εδώ θα μπορούσα να ανοίξω σχολή οδηγών και να διδάσκω παιδιά. Είμαι δεμένος με την Tavullia και νομίζω ότι αν είσαι πλούσιος, η ποιότητα ζωής πρέπει να είναι το πιο σημαντικό πράγμα... διότι αν έπρεπε να ζήσεις χειρότερα για να βγάλεις περισσότερα χρήματα, τότε αυτό θα ήταν εντελώς χάλια! Οι υπάλληλοί μου είναι όλοι φίλοι μου. Μπόρεσα να δώσω δουλειά σε όλους εκείνους για τους οποίους ενδιαφέρομαι, ώστε να μην αναγκαστούν να κάνουν βαρετές δουλειές. Κάνουμε δουλειά που μας αρέσει. Μακάρι να είχα ένα αφεντικό σαν... και μένα!!"

 

Την δεύτερη σεζόν του με την Ducati, ο Rosii δείχνει πιο σίγουρος: "Εμείς και οι υπόλοιποι εργαζόμαστε... φαίνεται ότι αυτή η μοτοσυκλέτα είναι καλύτερη από την προηγούμενη, σου δίνει καλύτερη αίσθηση και μπορείς να πιέσεις λίγο περισσότερο. Με την προηγούμενη, κάθε φορά που ξεπερνούσες τα όρια, βρισκόσουν το έδαφος...!"

 

"Αν και ο Pedrosa δεν είναι τόσο μακριά, θα είναι μια μάχη ανάμεσα στον Stoner και στον Lorenzo. Όσο για μένα, στοιχηματίζω ότι θα τερματίσω στους πρώτους πέντε", υπογράμμισε ο "Γιατρός", μιλώντας για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς στο Κατάρ.

 

Τέλος, σχετικά με τις περικοπές των εξόδων και τις CRT μοτοσυκλέτες, είπε: "Αν ήμουν στην θέση του Ezpeleta θα μελετούσα καινούργιους κανονισμούς, οι οποίοι θα έκαναν πιο θεαματικό το άθλημα, ενώ θα περιόριζα κάποια έξοδα, κάτι ανάμεσα σε μια CRT και στις MotoGP..."

 

Επόμενο άρθρο »

Μεικτά συναισθήματα από τους οδηγούς της Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Κατάρ, Ημέρα 1: Φωτογραφικό Αφιέρωμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα