• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mε τι μοτοσυκλέτες θα τρέξουν Pedrosa και Hayden;
Για δεύτερο συνεχή αγώνα οι αναβάτες της Repsol Honda θα έχουν διαφορετικές μοτοσυκλέτες στη διάθεσή τους.
Νέα 28/03/2008 - 00:00
Για δεύτερο συνεχή αγώνα οι αναβάτες της Repsol Honda θα έχουν διαφορετικές μοτοσυκλέτες στη διάθεσή τους.

Στο Qatar, ο Dani Pedrosa έτρεξε με την RC212V του 2008 και τον κινητήρα με ελατήρια στις βαλβίδες, ενώ ο Nicky Hayden χρησιμοποίησε την τελευταία έκδοση της μοτοσυκλέτας του 2007.

Ο Ισπανός τα πήγε περίφημα τερματίζοντας στην τρίτη θέση, ενώ ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2006 δυσκολεύτηκε αρκετά ολοκληρώνοντας τον αγώνα στη 10η θέση.

Στη Jerez τα «πακέτα» που θα έχουν οι δυο αναβάτες στη διάθεσή τους διαφέρουν και πάλι. Ο επικεφαλής δημοσίων σχέσεων του HRC Iain Mackay εξηγεί: «Ο Nicky θα έχει στη διάθεσή του δυο διαφορετικές παραλλαγές της μοτοσυκλέτας αυτό το Σαββατοκύριακο. Αυτήν που οδήγησε εδώ στις επίσημες δοκιμές της IRTA και η άλλη έχει το ίδιο πλαίσιο που χρησιμοποίησε ο Dani στο Qatar, αλλά με τις ρυθμίσεις που ταιριάζουν στο οδηγικό του στιλ. Ο Dani θα χρησιμοποιήσει την ίδια μοτοσυκλέτα που είχε στο Losail, με δυο μηχανές ίδιων προδιαγραφών στη διάθεσή του».

Αναφερόμενος στον κινητήρα με τις πνευματικές βαλβίδες, είπε: «Το πλάνο μας για τον κινητήρα με τις πνευματικές βαλβίδες είναι να τον δοκιμάσουμε την Δευτέρα, μετά τον αγώνα του Estoril. Αυτή είναι η πρόθεσή μας. Έχει πολύ δύναμη αλλά τη βγάζει πολύ απότομα και οι μηχανικοί στην Ιαπωνία δουλεύουν πάνω σε αυτό τον τομέα. Δεν είναι απλό πράγμα γι' αυτό και χρειάζεται αρκετή δουλειά σε αρκετά μέρη του κινητήρα τα οποία πρέπει να επανασχεδιαστούν».

Επόμενο άρθρο »

Jerez: Η απάντηση της Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Welcome το «Lorenzo`s Land»

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA