• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θετικός απολογισμός στη Suzuki
Από τις δύο πρώτες ελεύθερες δοκιμές
Νέα 22/10/2011 - 16:52

Στην ομάδα της Suzuki τα δεδομένα ήταν καλά κατά τη διάρκεια των πρώτων δύο ελεύθερων δοκιμών στην Μαλαισία. Ο Bautista ήταν συνεχώς εντός δεκάδας και δοκίμασε και τους δύο διαθέσιμους τύπους ελαστικών ενώ ο John Hopkins προσπάθησε να προσαρμοστεί στην μοτοσυκλέτα και την πίστα. Οι δύο αναβάτες δήλωσαν σχετικά:

 

Alvaro Bautista:

«Η πρώτη ημέρα δοκιμών ήταν καλή και ήμουν έβδομος, που δεν είναι άσχημη θέση. Το πρωί δοκιμάσαμε διάφορες ρυθμίσεις στην μοτοσυκλέτα, παρόμοιες με αυτές της Αυστραλίας, και τελειοποιήσαμε κάποιες από αυτές. Το απόγευμα έκανα δοκιμές με μαλακά χρησιμοποιημένα ελαστικά, όπως και προσομοίωση αγώνα, και ο ρυθμός μου ήταν καλός.  

Στις δεύτερες δοκιμές χρησιμοποίησα και σκληρό πίσω ελαστικό αλλά δεν είχε την πρόσφυση και την πληροφόρηση που μου έδινε το μαλακό λάστιχο. Θεωρώ ότι θα χρησιμοποιήσουμε το μαλακό στον αγώνα, αν οι καιρικές συνθήκες είναι παρόμοιες με αυτές της πρώτης ημέρας δοκιμών.»  

 

John Hopkins:

«Προσπάθησα να νοιώσω άνετα πάνω στην μοτοσυκλέτα και να αποκτήσω εμπιστοσύνη στην οδήγησή της. Κύριο μέλημά μου ήταν να αποκτήσω εμπιστοσύνη στα λάστιχα επειδή η θερμοκρασία και η υγρασία επηρέαζαν την πρόσφυση στο πίσω λάστιχο. Σε μερικά τμήματα της πίστας αισθάνομαι πολύ καλά στις στροφές ενώ σε κάποια άλλα παλεύω περισσότερο και δεν έχω την σωστή έξοδο. Πάντως αυτό οφείλεται και στο στυλ οδήγησής μου. Η πρώτη ημέρα δεν ήταν κακή για εμάς αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να βελτιωθούμε.» 

Επόμενο άρθρο »

Sepang Φωτογραφικό: Σκιές στην πίστα

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Moto2 ΕΔ2: Ο Bradl επανήλθε

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA