• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Moto2 ΕΔ2: Ο Bradl επανήλθε
Ο Marquez δεν έλαβε μέρος προληπτικά
Νέα 21/10/2011 - 12:35

Οι δεύτερες ελεύθερες δοκιμές της Μοto2 ήταν υπόθεση του Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing). Ο Γερμανός οδηγός σημείωσε χρόνο 2:08.464 που ήταν ταχύτερος τόσο από τον δικό του στις πρώτες δοκιμές (2:09.639) όσο και από αυτόν που σημείωσε ο Dominique Aegerter σε αυτές (2:08.635).  

 

Ωστόσο και οι δεύτερες δοκιμές χαρακτηρίστηκαν από τις πολλές πτώσεις. Συγκεκριμένα έπεσαν οι Esteve Rabat (Blusens-STX), Mike di Meglio (Tech 3 Racing), Kenan Sofuoglu (Technomag-CIP), Kenny Noyes (Avintia-STX), Ivan Moreno (Mapfre Aspar), Andrea Iannone (Speed Master), Max Neukirchner (MZ Racing Team), Pol Espargaró (HP Tuenti Speed Up) and Ricky Cardus (QMMF Racing), o οποίος έσπασε το αριστερό πόδι του έπειτα από ένα τρομακτικό hiside. 

 

Σκόπιμα αναφέρουμε όλα τα ονόματα για να δείξουμε ότι οι συνθήκες στην πίστα δεν ήταν καλές. Μάλιστα οι Αγωνοδίκες αποφάσισαν να επιβάλλουν πρόστιμο 15.000 ευρώ στους Οργανωτές επειδή στις πρώτες δοκιμές δεν ειδοποίησαν έγκαιρα τους αναβάτες για την βρεγμένη πίστα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι Smith, Cluzel και Marquez. O τελευταίος επέλεξε να μην λάβει μέρος στην δεύτερη διαδικασία για να συνέλθει από την πτώση του ενώ ο Smith έχει σπάσει την αριστερή κλείδα του τελικά.

 

Στο αγωνιστικό μέρος, δεύτερος ήταν ο Aleix Espargarο (Pons HP 40) με διαφορά 0.022 δευτερόλεπτα και τρίτος ο Dominique Aegerter (Technomag-CIP). Στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο Michele Pirro (Gresini Racing), στην πέμπτη ο Thomas Luthi (Intewetten Moto2) ενώ έκτος ήταν ο Alex de Angelis (JiR Moto2).  

Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Simone Corsi (Ioda Racing Project), Mika Kallio (Marc VDS Racing), Claudio Corti (Italtrans Racing Team ) και Yuki Takahashi (Gresini Racing)

 

 Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Μαλαισία Φωτογραφικό: Χαρακτηριστικές εικόνες

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang, 125cc, ΕΔ2: o Terol στην κορυφή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA