• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Edwards θα οδηγήσει Suter-BMW
Ανακοίνωσε επίσημα τη συμμετοχή της ομάδας
Νέα 21/10/2011 - 18:54

Ο Colin Edwards ήταν ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για να ανακοινώσει την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της επόμενης χρονιάς με τη ομάδα «CRT» («Claiming Rule Team») της Forward Racing καθώς είναι πολύ επικοινωνιακός.

 

Ο Edwards δήλωσε ότι θα οδηγεί μια Suter-BMW η οποία θα έχει πλαίσιο της Suter και κινητήρα της BMW, ο οποίος θα βασίζεται σε αυτόν της S1000RR που χρησιμοποιεί η Βαυαρική εταιρεία στο WSBK.

 

Θυμίζουμε ότι την μοτοσυκλέτα είχε οδηγήσει ο Mika Kallio (Moto2) τον περασμένο Αύγουστο στο Brno και ήταν κατά 3.9 δευτερόλεπτα πιο αργός από την Honda RC213V του Casey Stoner. Πάντως αν και η διαφορά είναι μεγάλη έχει μειωθεί συγκριτικά με τα περισσότερα από έξι δευτερόλεπτα που ήταν στις δοκιμές του περασμένου Ιουλίου στο Mugello.

 

Nα πούμε ότι ο Edwards είχε υπαινιχθεί πως η Forward Racing θα χρησιμοποιούσε πλαίσιο από την Tech3 του Guy Coulon και κινητήρα από R1, όμως η Yamaha απέρριψε κατηγορηματικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο και έτσι η ομάδα στράφηκε στην Suter-BMW.

Πάντως η συγκεκριμένη εταιρία, η Suter, είναι η μόνη που έχει εξελίξει σε ικανοποιητικό βαθμό την μοτοσυκλέτα της, συγκριτικά με άλλες που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο θεσμό ως «CRT». H Marc VDS είναι η ομάδα που μέχρι τώρα εξέλιξε την μοτοσυκλέτα, αν και ακόμη η Βελγική αυτή ομάδα δεν έχει αποφασίσει να τελικά θα την χρησιμοποιήσει ή αν θα νοικιάσει μια δορυφορική Ducati!

Επόμενο άρθρο »

Rossi: “Τι κάναμε από το χειμώνα ως τώρα; Τίποτε!”

« Προηγούμενο άρθρο

Μαλαισία Φωτογραφικό: Χαρακτηριστικές εικόνες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα